Facebook Pixel Sportdog.gr | Πόλεμος non stop - «Άρπαξε» παικταρά-στόχο ο Μαρινάκης από την ΑΕΚ - Τρελά λεφτά
| 2018-09-06 22:27:00

Πόλεμος non stop - «Άρπαξε» παικταρά-στόχο ο Μαρινάκης από την ΑΕΚ - Τρελά λεφτά

του Παναγιώτη Νικολάου
Πόλεμος non stop - «Άρπαξε» παικταρά-στόχο ο Μαρινάκης από την ΑΕΚ - Τρελά λεφτά

Φοβερό στόρι και αποκαλυπτικό παρασκήνιο μόνο στο Sportdog.

Ξανά στην επικαιρότητα επέστρεψε το τελευταίο 24ωρο το όνομα του Κλαούντιο Γιάκομπ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος με τη λύση του συμβολαίου του με τη Γουέστ Μπρομ (είχε πέρυσι 19 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ) και εδώ και μέρες… παίζει για την ΑΕΚ, ωστόσο τελικά συμφώνησε με άλλον σύλλογο, που έχει όμως άμεση σχέση με την Ελλάδα.

Αναφερόμαστε στο «φλερτ» του Αργεντινού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, το οποίο προχώρησε και σε οριστική συμφωνία, καθώς το βράδυ της Πέμπτης ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο.

Προφανώς, δεν προέκυψε τυχαία το όνομα του Γιάκομπ για τη Φόρεστ, καθώς εκτός από την ΑΕΚ είχε απασχολήσει στην αρχή του καλοκαιριού και την Ολυμπιακό, ενώ κάποιοι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στην πιάτσα, αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον έκλεισε για να μην τον πάρει η Ένωση.

Οι Κιτρινόμαυροι δεδομένα προσπάθησαν να βρουν ξανά επαφή μαζί του, ωστόσο όταν διαπίστωσαν πως ο παίκτης ήταν… αλλού και έτοιμος να υπογράψει στη Φόρεστ και ότι έχει προτεραιότητά του να παραμείνει στην Αγγλία, αποφάσισαν να αλλάξουν ρότα για να μην «χρεωθούν» άλλη μία ήττα.

Ο Γιάκομπ όντως απασχόλησε την ΑΕΚ και μάλιστα πρόσφατα προσπάθησαν να τον πλησιάσουν ξανά, ωστόσο τα λεφτά που ζητούσε ήταν απλησίαστα για ελληνική ομάδα, ενώ και το μπάσιμο της Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη... τέλειωσε τις όποιες πιθανότητες είχε η Ένωση να τον κάνει δικό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερή ανάλυση Γεωργίου: «Απαγορευτικό αυτό στον ΠΑΟ - Σάρωσαν Μαρινάκης, Ιβάν - Ερωτηματικό για Τουρέ»

«Εκτόξευση» για ΑΕΚ - Αντίστροφη μέτρηση για μεταγραφή 10+ εκατ. - «Τρέχουν» οι εξελίξεις!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκάει «βόμβα» με Τσόρι στην Ελλάδα! Τον έψαξε ο Άρης, άλλη ομάδα τον... ψήνει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags