Facebook Pixel Sportdog.gr | Ζώνουν φίδια τον ΠΑΟΚ - Έρχονται «λεφτάρες» για το πρώτο βιολί - Στον... πάγο τρεις βασικοί!
| 2018-09-07 23:32:00

Ζώνουν φίδια τον ΠΑΟΚ - Έρχονται «λεφτάρες» για το πρώτο βιολί - Στον... πάγο τρεις βασικοί!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ζώνουν φίδια τον ΠΑΟΚ - Έρχονται «λεφτάρες» για το πρώτο βιολί - Στον... πάγο τρεις βασικοί!

Ξανά «φωτιά» στην Τούμπα. Πώς θα τη σβήσει ο Ιβάν;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η πληροφορίες σχετικά με την πρόταση της Φενέρ για τον Δημήτρη Πέλκα και την… εμπλοκή του Κώστα Φορτούνη στο θέμα, κάτι για το οποίο σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες το Sportdog.gr με αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Οι Τούρκοι όντως ασχολήθηκαν σοβαρά για τον νεαρό άσο του Δικεφάλου και έκαναν πρόταση κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ, η οποία και απορρίφθηκε, ενώ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού δεν υπήρξε κάτι τόσο προχωρημένο. Απλά ρώτησαν, χωρίς ποτέ να φτάσουν σε κάποια πρόταση.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική διαφορά στις δύο υποθέσεις, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, o Πέλκας το σκεφτόταν για τα καλά το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Τουρκία, ειδικά μόλις ενημερώθηκε πως το συμβόλαιο που του προσέφεραν έφτασε στο 1.2 εκατ. ευρώ για ετήσιες αποδοχές, σε αντίθεση με τον Φορτούνη που δεν ήταν θετικός.

Γι’ αυτό και η Φενέρ δεν θα αφήσει το θέμα του Πέλκα και εφόσον ο άσος του ΠΑΟΚ συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, δεν αποκλείεται να επιστρέψει τον Γενάρη, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο για τον Φορτούνη.
 

Τι γίνεται με τις ανανεώσεις;

Η υπόθεση του Πέλκα έχει επηρεάσει όμως τον ΠΑΟΚ και σε άλλα επίπεδα, καθώς με τον Έλληνα άσο να βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις για την ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου του, έχουν… παγώσει κάποιες άλλες εξίσου σημαντικές υποθέσεις.

Αναφερόμαστε στην καθυστέρηση που υπάρχει σχετικά με τις ανακοινώσεις, παρότι είναι οι τελειωμένες οι συμφωνίες, για νέα συμβόλαια σε Κρέσπο – Βαρέλα και Λημνιό. Στον Δικέφαλο θεωρούν πως ο Πέλκας έχει προτεραιότητα και θα… χτυπήσει ωραία να μην είναι ο πρώτος που θα ανανεώσει.

Και για αυτό μέχρι να πέσουν οι υπογραφές με τον Έλληνα άσο, ο οποίος λόγω Φενέρ έκανε και δεύτερες σκέψεις, υπάρχει στάση αναμονής. Και μέχρι να δουν που πατάνε στο συγκεκριμένο κομμάτι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν πως δεν θα πρέπει να προβούν (και για λόγους ιεραρχίας) σε ανακοινώσεις άλλων συμφωνιών, παρότι έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τους Κρέσπο, Βαρέλα και Λημνιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε αναμμένα κάρβουνα παικταράς του ΠΑΟΚ - «Χαμός» στο ρόστερ, ατάκα-φωτιά Λουτσέσκου

Φοβερές προβλέψεις για το πρωτάθλημα - Από τώρα σας γράφω ποιος θα το σηκώσει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags