Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβες από ΠΑΟΚτσή για Πασχαλάκη: «Προσέβαλε τον ΠΑΟΚ - Να πάει αλλού εάν...»
| 2018-09-17 19:28:00

Βόμβες από ΠΑΟΚτσή για Πασχαλάκη: «Προσέβαλε τον ΠΑΟΚ - Να πάει αλλού εάν...»

Sportdog Team
Βόμβες από ΠΑΟΚτσή για Πασχαλάκη: «Προσέβαλε τον ΠΑΟΚ - Να πάει αλλού εάν...»

Ατάκες που θα συζητηθούν!

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Τάκης Παντέλης, και μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ στις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ, την αντίδραση του Πασχαλάκη στο ματς με τον ΟΦΗ, την πρόκληση του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και τα προβλήματα στην διαιτησία.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές: «Είναι παρά πολύ καλός ο ΠΑΟΚ, είναι μια μηχανή που έχει δουλέψει πάρα πολύ. Είναι διαφορετικός σε σχέση με πέρυσι και είναι στο χέρι του να οδηγήσει την κούρσα. Ο κ.Λουτσέσκου έχει τους παίκτες για περισσότερο καιρό, την έχει κουρδίσει καλά αυτή τη μηχανή, έχει προσωπικότητα αυτή η ομάδα και δεν θα μπορέσει κάποιος να την αντιμετωπίσει. Ετσι όπως εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα, αν και έχει δρόμο ακόμη. Από τους ίδιους τους παίκτες εξαρτώνται όλα, αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίζει ακόμη και όταν την αδικούν. Ο παίκτης πρέπει να ακολουθεί το όραμα της ομάδας, είναι βαριά η φανέλα».

Για την αντίδραση του Πασχαλάκη στο ματς με τον ΟΦΗ: «Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε ό,τι και να σου λέω ο κόσμος. Πρόσβαλλε την ομάδα, αν θέλει να προσβάλλει τον εαυτό του μπορεί να το κάνει κάπου αλλού. Ο Πασχαλάκης έχει καταλάβει σε ποια ομάδα παίζει; Σε δεύτερη φάση αδικεί τον εαυτό του, έχει τρομερά προσόντα αλλά δυστυχώς στο μυαλό… Όταν απαιτείς να σε καλέσουν στην Εθνική ομάδα τότε δεν μετράει μόνο η απόδοση, μετράει και η προσωπικότητα».

Για την πρόκληση του Γιουρόπα Λιγκ: «Φυσικά είναι πρόκληση για τον ΠΑΟΚ, σκεφτείτε να φτάσει στον τελικό. Ας φτάσει μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ, δεν πειράζει που δεν μπήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν μεγαθήρια όπως η Τσέλσι που έχουν δεινοπαθήσει στην Τούμπα. Μην νομίζετε πως θα περάσει εύκολα η Τσέλσι την Πέμπτη. Είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία η Τσέλσι, φέτος έχει άλλη νοοτροπία, παίζει καλό ποδόσφαιρο όμως και ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει».

Για τα προβλήματα στην διαιτησία: «Για μένα δεν είναι ικανοί οι διαιτητές, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ο Σιδηρόπουλος είναι ένας καλός διαιτητής αλλά δεν ξέρω γιατί δεν τον βάζουν να παίζει. Δεν μπορεί να μην είδε το πέναλτι, το περάσαν γιατί ο ΠΑΟΚ κέρδισε. Οι διαιτητές είναι κακοί σε όλα τα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν προσωπικότητες στους διαιτητές, όπως και στους ποδοσφαιριστές που είναι κατά κύριο λόγο αθλητές. Πρέπει η Πολιτεία να ρίξει το βάρος στα Ελληνόπουλα γιατί στο τέλος δεν θα έχουμε Εθνική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags