Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ιδανικότερος αντί-Σκίμπε ο...» - «Δεν έκανε χειρονομία ο Πασχαλάκης - Κλείσαμε για 8-10 χρόνια»
| 2018-09-22 16:54:00

«Ιδανικότερος αντί-Σκίμπε ο...» - «Δεν έκανε χειρονομία ο Πασχαλάκης - Κλείσαμε για 8-10 χρόνια»

του Γιώργου Κτενά
«Ιδανικότερος αντί-Σκίμπε ο...» - «Δεν έκανε χειρονομία ο Πασχαλάκης - Κλείσαμε για 8-10 χρόνια»

Έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων στο Sportdog.

Την άποψη ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο καταλληλότερος για να διαδεχθεί τον Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, αν αποχωρήσει ο Γερμανός προπονητής, εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Απόστολος Τερζής, παίρνοντας θέση στη σχετική φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από αυτό το θέμα.

Ο πεπειραμένος προπονητής τερματοφυλάκων και άμεσος συνεργάτης του Αναστασιάδη, αναφέρθηκε στη χειρονομία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, αλλά και στην αγωνιστική του παρουσία κάτω από τα δοκάρια Δικέφαλου.

Ακόμα, μίλησε για τους Διούδη, Γιαννιώτη και Μπάρκα, αλλά και για τη θέση του τερματοφύλακα στην Εθνική ομάδα. 

«Ο Άγγελος είναι καταξιωμένος προπονητής, είναι ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέω μόνο εγώ αλλά και οι δημοσιογράφοι και ο φίλαθλος κόσμος στην Ελλάδα. Έχει δουλέψει ξανά σε Εθνική ομάδα, στην Κύπρο, όπου και είχε δείξει έργο. Νομίζω ότι είναι ο καταλληλότερος από την Ελλάδα, αν τεθεί θέμα αποχώρησης του Μίκαελ Σκίμπε», ήταν το αρχικό σχόλιο του Απόστολου Τερζή στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το αν πιθανή παρουσία τού Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα μπορεί να λειτουργήσει θετικά: 

«Ο Έλληνας προπονητής έρχεται πιο κοντά με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, λόγω και της ψυχολογίας, μιλάνε την ίδια γλώσσα. Όπως συνέβη και όταν ήμασταν στην Κύπρο. Μιλούσαν όλοι ελληνικά, μπορούσαμε να συνεννοηθούμε εύκολα μαζί τους. Για αυτό και πήγαμε καλά. Θα πηγαίναμε ακόμα καλύτερα, μάλιστα, αν οι κυπριακές ομάδες έδιναν χρόνο συμμετοχής στους Κύπριους ποδοσφαιριστές και όχι, ως επί το πλείστον, σε ξένους».

Στη συνέχεια της κουβέντας μας ρωτήσαμε τον άμεσο συνεργάτη του Άγγελου Αναστασιάδη στις ομάδες που εργάστηκε, για την παρουσία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ αλλά και για τη χειρονομία του στο παιχνίδι του Δικέφαλου εναντίον του ΟΦΗ. «Θεωρώ ότι με τον ΟΦΗ έγινε κάτι που δεν ήθελε να κάνει ο Πασχαλάκης, από το πάθος και μόνο αντέδρασε έτσι, θεωρώ ότι δεν έγινε η χειρονομία που δείχνει η τηλεόραση, δεν είναι χειρονομία, αυτό νομίζω. Είναι πολύ καλό παιδί ο Αλέξανδρος, δεν θα προκαλούσε ποτέ. Αγωνιστικά, πέρσι έκανε πολύ καλή σεζόν, ενώ και φέτος άρχισε καλά. Επόμενο είναι να κάνει "κοιλίτσα" και να μετά από λίγο να ανέβει ξανά», ήταν η απάντηση του Α. Τερζή στο sportdog.gr

Η άποψή του για τον Σωκράτη Διούδη, τον οποίο γνωρίζει προσωπικά από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τους Μπάρκα και Γιαννιώτη: «Ο Διούδης είναι ανεβασμένος. Όταν ένας τερματοφύλακας παίζει κάθε Κυριακή, μόνο καλύτερος μπορεί να γίνεται. Τον ξέρω καλά, είναι καλό παιδί και από καλή οικογένεια. Σοβαρό παιδί, έχει βάλει το κεφάλι κάτω και δουλεύει σωστά. Το ίδιο ισχύει και για τους Γιαννιώτη και Μπάρκα, είναι πολύ καλοί και παίζουν διαρκώς. Δεν βλέπω κάτι αρνητικό, μόνο θετικά. Η Ελλάδα έχει καλούς τερματοφύλακες, ενώ υπάρχουν και καλοί προπονητές που δουλεύουν. Θεωρώ ότι η Εθνική ομάδα θα έχει τερματοφύλακες για τα επόμενα 8-10 χρόνια με αυτά τα παιδιά».

Κλείνοντας, η κουβέντα πήγε ξανά στον Άγγελο Αναστασιάδη και στην περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα με τη σύζυγό του: «Πήγαν όλα καλά με τη γυναίκα του, είναι πολύ καλά, η ψυχολογία της είναι καλύτερα, όπως και του Άγγελου, και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι όλα καλά για τον Άγγελο και την οικογένειά του. Αλλά και για όσους έχουν πρόβλημα υγείας, να πάνε όλα καλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η συμφωνία-βόμβα του Ιβάν - Τρελά λεφτά για τον πιτσιρικά - Άντε πάρτε τον τώρα!

Τεράστιο ρίσκο στην ΑΕΚ, το σκέφτηκαν καλά; - Κίνηση-φωτιά Τίγρη πριν την Τούμπα, ποιους «έφτιαξε»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags