Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες για Δημήτρη - Τι γίνεται με Αλαφούζο-Παϊρόζ - Εξελίξεις που θα κάνουν πάταγο
| 2018-09-27 11:50:00

Φούντωσαν οι φήμες για Δημήτρη - Τι γίνεται με Αλαφούζο-Παϊρόζ - Εξελίξεις που θα κάνουν πάταγο

του Νίκου Στεργίου
Φούντωσαν οι φήμες για Δημήτρη - Τι γίνεται με Αλαφούζο-Παϊρόζ - Εξελίξεις που θα κάνουν πάταγο

Κινήσεις-φωτιά στο παρασκήνιο, θα μείνει άφωνος ο κόσμος. Λέτε;

Tην ώρα που επικρατεί στασιμότητα όσον αφορά τα διοικητικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το deal με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, συντηρούνται οι φήμες που λένε ότι γίνονται διάφορες «προεργασίες» στο παρασκήνιο για την επόμενη μέρα όχι μόνο της ποδοσφαιρικής ομάδες, αλλά και ολόκληρου του συλλόγου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα σενάρια, σε αυτή την προσπάθεια παρουσιάζεται να πρωτοστατεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ποτέ δεν έπαψε να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ, ενώ, όπως σας έχουμε ενημερώσει κατά το παρελθόν, ο ηγέτης της μπασκετικής ομάδας είναι πιθανό να έχει επιδιώξει επαφή με τον Ταϊλανδό επενδυτή με αφορμή του θέμα του γηπέδου κι ενώ πάντα υπάρχει η προοπτική του «Athens Alive».

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, μόνο τυχαία δεν είναι για κάποιους τα «μηνύματα» που περνάει η εφημερίδα «Πράσινη» τις τελευταίες μέρες, με αφορμή τη μεγάλη διήμερη γιορτή που διοργανώνεται στο ΟΑΚΑ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Η εφημερίδα με συνθήματα ενότητας, έχει αφήσει πίσω την τακτική της πολεμικής και  προσπαθεί να συσπειρώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά κι όλες τις παναθηναϊκές δυνάμεις, ενώ χαρακτηριστικό είναι και το σημερινό πρωτοσέλιδο με τίτλο «Όλοι Λεωφόρο» (δείτε το ΕΔΩ), που αναφέρεται στον αγιασμό του Ερασιτέχνη και την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η οποία προφανώς έχει συμβολικό χαρακτήρα.

Παράλληλα, έχει επανέλθει στο προσκήνιο το μεγάλο και διαχρονικό σύνθημα της οικογένειας Γιαννακόπουλου ότι «ο Παναθηναϊκός είναι ένας κι αδιαίρετος». Προφανώς κι αυτό δεν είναι κάτι που τυχαία επαναλαμβάνεται αυτή την περίοδο, όταν, μάλιστα, λέγεται πως ήδη έχει αλλάξει το κλίμα ανάμεσα στις σχέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου. Πρόσφατα, άλλωστε, σας γράψαμε πως ΠΑΕ και Ερασιτέχνης τα βρήκαν εξωδικαστικά για το χρέος που υπάρχει, κάτι που σίγουρα μεταφράζεται ως μία κίνηση καλής θέλησης κι από τις δύο πλευρές.

Σίγουρα, λοιπόν, έχει μεγάλη σημασία η προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να πέσουν οι τόνοι, την ώρα, μάλιστα, που, όπως σας γράφαμε και χθες, στον κόσμο υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags