Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια κλάση σε δύο επαφές - Βρήκε... νέο Μπεργκ ο ΠΑΟ - Έτσι αλλάζει επίπεδο και... απογειώνεται
| 2018-09-29 22:35:00

Τεράστια κλάση σε δύο επαφές - Βρήκε... νέο Μπεργκ ο ΠΑΟ - Έτσι αλλάζει επίπεδο και... απογειώνεται

του Νίκου Στεργίου
Τεράστια κλάση σε δύο επαφές - Βρήκε... νέο Μπεργκ ο ΠΑΟ - Έτσι αλλάζει επίπεδο και... απογειώνεται

Καλοί οι πιτσιρικάδες, αλλά με τέτοιους παίκτες γίνεται η διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε ούτε απόψε τη φοβερή πορεία του, αφού πήρε την πέμπτη νίκη του σε ισάριθμα φετινά ματς και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Γιώργος Δώνης έχει πολλούς λόγους για να χαμογελά μετά το αποψινό παιχνίδι. Εκτός της ανατροπής και του χαρακτήρα που επέδειξε για ακόμα μια φορά η νεανική ομάδα του, εξίσου σημαντικό ήταν και το παρθενικό γκολ του Φεντερίκο Μακέντα.

Παρ’ ότι είναι ακόμα φανερά ανέτοιμος και απέχει αρκετά από το να φτάσει στο 100%, ο Ιταλός φορ πήρε την ευκαιρία να ξεκινήσει στην ενδεκάδα από τον προπονητή και την… άρπαξε από τα μαλλιά.

Μπορεί να μην κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα, όμως στη μια ευκαιρία που του παρουσιάστηκε έδειξε την κλάση του. Παρά το γεγονός ότι δείχνει ακόμα αρκετά βαρύς και περιορίστηκε αποτελεσματικά από την άμυνα του ΠΑΣ, στο 59’ ο Μακέντα αντέδρασε αστραπιαία και με υποδειγματικό πλασέ στην κίνηση πέτυχε ένα «σεντερφορίσιο» γκολ.

Ο Ιταλός έχει ξεκινήσει δυναμικά την καριέρα του στο Τριφύλλι, αφού μετρά ένα γκολ και μια ασίστ με «τακουνάκι» σε δύο παιχνίδια. Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού που έχουν ήδη αρχίσει να τον παρομοιάζουν με τον Μάρκους Μπεργκ.

Ούτως ή άλλως, τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των δύο παικτών είναι παρόμοια, ενώ αμφότεροι έχουν κάνει ανάλογο εντυπωσιακό ξεκίνημα δίχως να βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καυτές εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πέφτουν άμεσα υπογραφές - Τριπλό «χτύπημα» Αλαφούζου... φτιάχνει Παϊρόζ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags