Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάει «ρουκέτα» σε Νταμπίζα - Τρέχει και δε φτάνει για να το σώσει - Είναι τρελά τα λεφτά!
| 2018-10-04 19:36:00

Σκάει «ρουκέτα» σε Νταμπίζα - Τρέχει και δε φτάνει για να το σώσει - Είναι τρελά τα λεφτά!

του Νίκου Στεργίου
Σκάει «ρουκέτα» σε Νταμπίζα - Τρέχει και δε φτάνει για να το σώσει - Είναι τρελά τα λεφτά!

Ποιος να το περίμενε το καλοκαίρι, «παγωμένοι» όλοι.

Τις τελευταίες σεζόν ο Παναθηναϊκός δεν είχε πολλούς διεθνείς παίκτες, κάτι που άλλαξε δραματικά φέτος μέσω της ανανέωσης του «πράσινου» ρόστερ και της στελέχωσής του με νεαρούς ποδοσφαιριστές κατά κύριο λόγο.

Έτσι, οι Πράσινοι πέτυχαν τον εντυπωσιακό αριθμό των 13 διεθνών παικτών στις κλήσεις των Εθνικών ομάδων των Ανδρών, Ελπίδων και Νέων για τα προσεχή παιχνίδια του Οκτωβρίου.

Μάλιστα, το ταλέντο στις τάξεις του Τριφυλλιού δεν σταματά σε αυτό το σημείο, αφού υπάρχουν ακόμα τουλάχιστον 3-4 ποδοσφαιριστές των ακαδημιών που έχουν τα φόντα να χριστούν διεθνείς άμεσα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αφενός αποδεικνύει τις προοπτικές και το ταλέντο των παικτών που έχει στις τάξεις της η ομάδα και αφετέρου  ανεβάζει τις μετοχές τους στις ευρωπαϊκές αγορές.

Όπως σας έχουμε γράψει και στο παρελθόν, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, σχεδιάζει την ανανέωση των συμβολαίων των ταλαντούχων πιτσιρικάδων, ώστε να διασφαλίσει τα περιουσιακά στοιχεία του Τριφυλλιού.

Ωστόσο, με τις μετοχές των παικτών να ανεβαίνουν διαρκώς και τραβούν τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, το εγχείρημα του Νταμπίζα γίνεται δυσκολότερο. Οι Πράσινοι πρέπει να κινηθούν άμεσα για να μην κινδυνεύσουν να χάσουν παίκτες, που μπορούν να τους προσφέρουν πολλά τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ειδάλλως, εάν αρχίσουν να «σκάνε» προτάσεις από ξένους συλλόγους, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει το πάνω χέρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags