Facebook Pixel Sportdog.gr | Διπλό μπαμ στην ΑΕΚ με απίστευτα εκατομμύρια - «Αποχώρηση» που θα τρελάνει κόσμο!
| 2018-10-16 22:16:00

Διπλό μπαμ στην ΑΕΚ με απίστευτα εκατομμύρια - «Αποχώρηση» που θα τρελάνει κόσμο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Διπλό μπαμ στην ΑΕΚ με απίστευτα εκατομμύρια - «Αποχώρηση» που θα τρελάνει κόσμο!

Τίγρης-Μαρίνος έχουν να δώσουν φοβερή μάχη. Ποιος θα «νικήσει»;

Όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τα σενάρια για πιθανά πάρε-δώσε των ομάδων της Superleague εντείνονται, με την ΑΕΚ φυσικά να μην αποτελεί εξαίρεση.

Το τελευταίο σενάριο που έχει «σκάσει» στο εξωτερικό και αφορά την Ένωση έχει να κάνει με τον Πέτρο Μάνταλο και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γουέστ Μπρομ για τον αρχηγό της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Πάντως, το θέμα του Μάνταλου δεν φαίνεται να παίζει τόσο δυνατά, παρά τα όσα γράφουν οι Άγγλοι.

Και αυτό γιατί η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να ξεπουλήσει τον αρχηγό της και πολύ δύσκολα θα εξετάσει σοβαρά κάποια πρόταση, που δεν την ικανοποιεί οικονομικά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι η Γουέστ Μπρομ φέρεται να προσέφερε 9.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Μάνταλου το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, η αγγλική ομάδα δεν είναι το ίδιο «ζεστή» πλέον πολύ δύσκολα θα προσφέρει ανάλογα χρήματα, κάτι που σημαίνει ότι το θέμα δείχνει να έχει μικρές πιθανότητες να προχωρήσει, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.
 

Μπερδεμένα τα πράγματα με Μπακασέτα

Κατά τα άλλα, στην επικαιρότητα της ΑΕΚ βρίσκεται και ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι.

Για τον Έλληνα άσο γράφεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γαλατασαράι, όμως δεν φαίνεται εύκολο να προχωρήσει, όπως σας έχουμε γράψει νωρίτερα.

Ισχύει, πάντως, ότι το μέλλον του Μπακασέτα στην ΑΕΚ φαντάζει αβέβαιο όσο περνά ο καιρός, ειδικά με την δεδηλωμένη επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Ο παίκτης δεν έχει μπει καν σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου ακόμα και με δεδομένο ότι από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κόλαση» στην ΑΕΚ - Έτσι φεύγει ο Μάνταλος - Τρελή «πόρτα» Μπακασέτα - «Κόντρα» Τίγρη και Λόπες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags