Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτα πράγματα στην ΑΕΚ - Τρομερό «στράβωμα» με τέσσερις παίκτες - Της τον «αρπάζουν»...
| 2018-10-17 19:18:00

Απίστευτα πράγματα στην ΑΕΚ - Τρομερό «στράβωμα» με τέσσερις παίκτες - Της τον «αρπάζουν»...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτα πράγματα στην ΑΕΚ - Τρομερό «στράβωμα» με τέσσερις παίκτες - Της τον «αρπάζουν»...

Κάτι δε γίνεται καλά στην Ένωση. Παρασκήνιο που τα σπάει.

Αρνητική τροπή έχει πάρει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες στην ΑΕΚ. Ενώ το ζήτημα παρουσιαζόταν «τελειωμένο» εδώ και αρκετό καιρό, τα πράγματα δεν κύλησαν με θετικό τρόπο, με αποτέλεσμα πλέον να βγαίνει από τα ρεπορτάζ της Ένωσης ότι υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά με τον Πορτογάλο άσο, καθώς και προσέγγισή του από ομάδες του εξωτερικού.

Το Sportdog.gr σας έχει ενημερώσει ήδη από τις 7 Σεπτεμβρίου για το ότι οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Σιμόες «κολλούσαν» σε διάφορα σημεία, αφού οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει παρά τις αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη.

Φυσικά το μεγαλύτερο «αγκάθι» της όλης υπόθεσης είναι το οικονομικό, αφού ο Σιμόες αξιώνει πολύ υψηλό συμβόλαιο, το οποίο μάλιστα δεν πείθει πως αξίζει με βάση τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις του. Η προσπάθεια για συμβιβασμό φαντάζει πάρα πολύ δύσκολη, από τη στιγμή που η διαφορά στα χρήματα που ζητά ο παίκτης και σε αυτά που του προσφέρει η ΑΕΚ «αγγίζει» τις 750-800.000 ευρώ σε βάθος τριετίας.

Ο Σιμόες… θυμίζει Λάζαρο, Γιόχανσον και Μπακασέτα

Οι φίλοι της ΑΕΚ βλέπουν την ιστορία να επαναλαμβάνεται, με την υπόθεση του Σιμόες να θυμίζει πολύ έντονα περιπτώσεις όπως αυτές του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και του Γιάκομπ Γιόχανσον.

Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν οι ανανεώσεις των δύο άσων είχαν γίνει… σίριαλ, τα οποία εν τέλει δεν είχαν «happy end».

Αμφότερες οι περιπτώσεις ξεκίνησαν με κλίμα αισιοδοξίας, ωστόσο τα δεδομένα στη συνέχεια άλλαξαν. Οι διαπραγματεύσεις «στράβωσαν», με τον Χριστοδουλόπουλο να καταλήγει στον Ολυμπιακό και τον Γιόχανσον να μην πείθεται να ανανεώσει παρά τις πολλές προσπάθειες που έγιναν, και να φεύγει ως ελεύθερος.

Παρόμοια τροπή φαίνεται πως παίρνει πλέον και το θέμα του Σιμόες, ενώ θυμίζουμε ότι στην επικαιρότητα της Ένωσης παραμένει και το ζήτημα του Τάσου Μπακασέτα. Για τον Έλληνα άσο υπήρχε αισιοδοξία το καλοκαίρι, όμως δεν σημειώθηκε η παραμικρή εξέλιξη στο ζήτημα του συμβολαίου και πλέον μοιάζει πολύ πιθανό να συνεχίσει στο εξωτερικό, κάτι που αποτελεί άλλωστε και δεδηλωμένη επιθυμία του παίκτη.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκαλύψεις-φωτιά: «Η αλήθεια για Βράνιες-ΠΑΟΚ - Τι θα γίνει με Ουάρντα - Θέμα με Βέρνμπλουμ»

Παίρνει «εκδίκηση» με Μάνταλο, «ντου» στην ΑΕΚ - Αυτόν κάνει «δώρο» ο Tίγρης σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags