Facebook Pixel Φούντωσαν οι φήμες για πώληση Σισέ και Ομάρ στον Ολυμπιακό - Έρχονται μεγάλες προτάσεις τον Γενάρη
| 2018-10-19 21:35:00

Κεραυνός στο λιμάνι - «Χάνει» άλλους δύο ο Μαρτίνς - Σκάνε εκατομμύρια - Ανοίγει τρύπα

του Παναγιώτη Νικολάου
Κεραυνός στο λιμάνι - «Χάνει» άλλους δύο ο Μαρτίνς - Σκάνε εκατομμύρια - Ανοίγει τρύπα

Δε λέει να ηρεμήσει ο Πορτογάλος τεχνικός. Ποιος θα μαρκάρει;

Στην επικαιρότητα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος παρότι έχει χάσει την θέση του στη αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, έκανε σπουδαίο ματς με τη Σενεγάλη, σκόραρε κόντρα στο Σουδάν και επιστρέφει για να πάρει φανέλα βασικού στους Ερυθρολεύκους.

Άλλωστε, το Sportdog.gr σε πρόσφατο ρεπορτάζ σας ανέλυσε το πλάνο που υπήρχε από τον Πέδρο Μαρτίνς και το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από το καλοκαίρι και σύμφωνα με το οποίο, ο Πορτογάλος κόουτς έχει σε εκτίμηση τα προσόντα του νεαρού αμυντικού, ωστόσο πριν του δώσει χρόνο, θέλει να είναι πανέτοιμος αγωνιστικά και τακτικά.

Ο προπονητής λοιπόν του Ολυμπιακού δουλεύοντας πάνω στο συγκεκριμένο πλάνο, ετοιμάζει σιγά – σιγά τη φανέλα βασικού για τον Σισέ, ο οποίος ασχέτως αν παίζει ή όχι, έχει αρκετές ομάδες που τον παρακολουθούν από το εξωτερικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, είναι πολύ πιθανό ο Σενεγαλέζος στόπερ να φέρει κάποια πρόταση, υψηλή, μέσα στους επόμενους δύο μήνες ώστε να αποχωρήσει με μεταγραφή ακόμα και στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο νεαρός στόπερ, αυτή τη στιγμή και παρότι τον πιστεύουν πολύ στο Λιμάνι και για αυτό θέλουν να τον δέσουν με νέο συμβόλαιο, είναι ο Νο1 υποψήφιος για πώληση και οι εκτιμήσεις στην πιάτσα αναφέρουν πως μπορεί να φέρει και χρήματα που θα πείσουν τον Ολυμπιακό να πει το μεγάλο «ναι», κάτι που δεν συνέβη το καλοκαίρι.

Ο Σισέ όμως δεν είναι και ο μοναδικός , καθώς στη λίστα με τους υποψήφιους παίκτες προς πώληση, στην δεύτερη μάλιστα θέση, είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί!

Ο Νορβηγός μπακ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στη σεζόν, κάνει ματσάρες και θυμίζει τον παίκτη που βλέπαμε στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα. Αποτελεί τον βασικό δεξιό οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού, ωστόσο ήδη… ψάχνεται για να κάνει ξανά το άλμα σε κάποια μεγαλύτερη ομάδα στο εξωτερικό.

Μπορεί ο Ομάρ να έχει πάρει πάρα πολλά «άκυρα», ειδικά μετά αποτυχημένο πέρασμά του από την Αγγλία, ωστόσο εσχάτως έχει επιστρέψει στο (διεθνές) προσκήνιο και πολύ δυναμικά και υπάρχει έντονη φημολογία ότι άμεσα, ίσως και τον Γενάρη, θα σκάσει νέα πρόταση για πώλησή του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πανικός» στην ΑΕΚ με Σιμόες - Τους έχει τρελάνει ο Πορτογάλος - Χτυπάει στον αέρα ο Μελισσανίδης

Κόλαση στην ΑΕΚ, οργή Μελισσανίδη - Έδωσε εντολές για «πόλεμο» - Αυτή η «απόφαση» του CAS!

«Χτυπιούνται» στο λιμάνι - Απίστευτη απόφαση Μαρτίνς - Αυτόν βάζει φορ, «τρελή» έμπνευση - Θα βγει;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags