Facebook Pixel Σενάριο πέρα από κάθε φαντασία για Κούτρη - Σκάνε τα λεφτά στον Ολυμπιακό, τι θα κάνει ο Μαρινάκης
| 2018-10-20 12:50:00

Σενάριο πέρα από κάθε φαντασία - Γι’ αυτόν γράφονται τα «φίδια» - Σκάνε λεφτά, τι κάνει ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Σενάριο πέρα από κάθε φαντασία - Γι’ αυτόν γράφονται τα «φίδια» - Σκάνε λεφτά, τι κάνει ο Μαρινάκης

Απίθανο δημοσίευμα για Έλληνα άσο. Αποκάλυψη μόνο για προτάσεις.

Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν σήμερα ότι το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Λεονάρντο Κούτρη είναι υπαρκτό, προχωράει και, μάλιστα, άνθρωπος του φημισμένου ιταλικού συλλόγου θα βρεθεί αύριο στο Ηράκλειο για να παρακολουθήσει από κοντά τον Έλληνα άσο στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Βέβαια, όπως σας έχουμε ξαναγράψει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, θεωρείται απίθανο η Ίντερ να παρακολουθεί τόσο στενά, ειδικά αυτή την περίοδο, τον μπακ του Ολυμπιακού. Ο παίκτης έχει χάσει φέτος τη θέση του από τον εξαιρετικό Κώστα Τσιμίκα και με μόλις 2 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, δε γίνεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των Νερατζούρι.

Όπως είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχει διαρρεύσει σε ελληνικό Μέσο η πληροφορία ότι άνθρωπος των Ιταλών θα έρθει στην Ελλάδα για να δει εκτός έδρας παιχνίδι μεγάλη ομάδας με σποπό να παρακολουθήσει παίκτη της.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι ο μικρός δεν έχει πέραση στη γείτονα χώρα. Πέρυσι είχε γίνει εντατικό σκάουτινγκ από την Αταλάντα και γενικά είχε τραβήξει αρκετά βλέμματα, ωστόσο για να συνεχίσει και φέτος να απασχολεί τους μνηστήρες θα πρέπει αρχικά να ανακτήσει τη θέση του στην 11άδα.

Έρχονται προτάσεις

Στο μεταξύ, ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος έσπευσε να βάλει φρένο σε οποιαδήποτε αποχώρηση παίκτη του Ολυμπιακού τον Γενάρη.

Η τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ έγινε με αφορμή τα διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρουν ενδιαφέρον από εξωτερικό για ποδοσφαιριστές των Ερυθρολεύκων.

Το sportdog.gr σάς ενημέρωσε χθες ότι δύο παίκτες που μπορεί να φέρουν προτάσεις τον Γενάρη είναι ο Παπ Αμπού Σισέ και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ωστόσο δεν αναφέραμε τίποτα δεδομένα για πώληση. Όπως τονίσαμε, οι προτάσεις θα έρθουν κι από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης αν θα τις αποδεχθεί, ή οι συζητήσεις θα πάνε για το καλοκαίρι, όπως ξεκαθάρισε και ο Κώστας Καραπαπάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα «γκρεμίζει» όλα ο Μαρινάκης - Έτοιμο τετραπλό χτύπημα - Έτσι φτιάχνει ομαδάρα - Όλα τα ονόματα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags