Facebook Pixel Γι’ αυτό δεν έμεινε στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ
| 2018-10-28 15:45:00

«Τελειωμένος» από Ολυμπιακό - Το ήξερε ο Μαρτίνς - Γι’ αυτό έγινε διπλό «μπαμ» - Χοντρό παρασκήνιο

του Παναγιώτη Νικολάου
«Τελειωμένος» από Ολυμπιακό - Το ήξερε ο Μαρτίνς - Γι’ αυτό έγινε διπλό «μπαμ» - Χοντρό παρασκήνιο

Εδώ η απάντηση στο πιο καυτό ερώτημα. Έτσι εξηγούνται όλα...

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζει μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα τη φετινή σεζόν, καθώς οι μεγάλες ευκαιρίες που έχει απωλέσει είναι η κύρια αιτία που οι Ερυθρόλευκοι αγνοούν τη χαρά της νίκης στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ κατά σειρά.

Οι δύο βασικοί επιθετικοί της ομάδας, Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, είναι κινητικοί και βοηθούν στη δημιουργία ευκαιριών, όμως με την ίδια ευκολία τις σπαταλούν, μετρώντας μόλις δύο γκολ και οι δύο μαζί στο φετινό πρωτάθλημα.

Σας έχουμε ενημερώσει για το γεγονός ότι στο εσωτερικό των Ερυθρολεύκων εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με παίκτη, είτε σέντερ φορ είτε περιφερειακό, που θα έχει το «εύκολο» γκολ.

Μέσα σε όλα αυτά, πολλοί εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν κράτησε στο ρόστερ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, από τη στιγμή που οι Χασάν και Γκερέρο δεν υπήρξαν ποτέ στην καριέρα τους δεινοί σκόρερ.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Ιρανός δεν έφυγε επειδή δεν τον υπολόγιζε ο Μαρτίνς, αλλά επειδή τόσο ο παίκτης όσο και η διοίκηση είχαν αποφασίσει από κοινού ότι ο Ανσαριφάρντ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Έτσι, εξ’ αρχής ο Μαρτίνς έκανε τα πλάνα του χωρίς τον Ιρανό φορ, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να παραμείνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Αυτός είναι και ο λόγος που αποκτήθηκαν δύο επιθετικοί, αφού στην περίπτωση που έμενε στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ, οι Πειραιώτες θα κινούνταν για έναν παίκτη στη γραμμή κρούσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «τινάζουν» στον αέρα τον Τίγρη - Σενάρια «φωτιά», όλα... λίμπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags