Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό δεν τραβάει η ΑΕΚ - Χαμένος ο ηγέτης της – «Χώμα» και με ΠΑΟ – «Χτυπιέται» ο Ουζουνίδης
| 2018-11-03 21:35:00

Γι’ αυτό δεν τραβάει η ΑΕΚ - Χαμένος ο ηγέτης της – «Χώμα» και με ΠΑΟ – «Χτυπιέται» ο Ουζουνίδης

του Γιώργου Θεοδωράκη
Γι’ αυτό δεν τραβάει η ΑΕΚ - Χαμένος ο ηγέτης της – «Χώμα» και με ΠΑΟ – «Χτυπιέται» ο Ουζουνίδης

Δεν... βλέπεται και ο Μαρίνος παίρνει μέτρα!

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι που αμφότεροι θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει. Οι Πράσινοι, πάντως, ήταν ελαφρώς ανώτεροι και είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της αναμέτρησης. Για αυτό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών της Ένωσης, όπως επεσήμανε στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Η ΑΕΚ δεν βρήκε ρυθμό στην επίθεση σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα, καθώς τα ατού της δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά.

Ειδικά ο Πέτρος Μάνταλος έμοιαζε να είναι εκτός κλίματος αγώνα σε ορισμένες στιγμές. Με αποκορύφωμα μια μεγάλη ευκαιρία που σπατάλησε στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι, όταν έχασε μόνος του το κοντρόλ την ώρα που ο Λιβάγια περίμενε πάσα όντας σε θέση βολής στη μεγάλη περιοχή.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου έδωσε συνέχεια σε ένα σερί κακών εμφανίσεων, καθώς δεν μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να μην παίρνει όσα θα ήθελε από ένα παίκτη, στον οποίο βασίζει πολλά.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο αυτό για το οποίο σας ενημερώσαμε πρόσφατα και αφορά τις σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον Έλληνα διεθνή. Με τις πρόσφατες εμφανίσεις του και τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Μάνταλος κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ψάχνει έναν τρόπο να «ξυπνήσει» τον Έλληνα διεθνή και εξετάζει το ενδεχόμενο να του αλλάξει θέση, μετακινώντας τον στον άξονα ως «οκτάρι», αφού δεν αποδίδει τα αναμενόμενα ως αριστερός χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηρωϊκός και μάγκας ο Παναθηναϊκός – Ο ΠΑΟΚ έκανε δωράκι στην ΑΕΚ και εκείνη ζήτησε κάρτα αλλαγής

Άλογο ο Πρίγιοβιτς από Ρισβάνη - Ξεφτίλισε Βιεϊρίνια ο Μπίσεσβαρ - Κηδεία με Κουλούρη

Η φωτογραφία της χρονιάς - Τι κάνει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ - Θα μείνετε άφωνοι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags