Facebook Pixel Sportdog.gr | «Επέστρεψε» κι αυτός - Καυτή απάντηση - Τεράστιος Μαρτίνς - «Τρόμος» στον... Παναθηναϊκό
| 2018-11-08 23:58:00

«Επέστρεψε» κι αυτός - Καυτή απάντηση - Τεράστιος Μαρτίνς - «Τρόμος» στον... Παναθηναϊκό

του Παναγιώτη Νικολάου
«Επέστρεψε» κι αυτός - Καυτή απάντηση - Τεράστιος Μαρτίνς - «Τρόμος» στον... Παναθηναϊκό

Τι ετοιμάζουν στο Λιμάνι για το Τριφύλλι, ποιος ήταν ο άτυχος.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση κόντρα στη Ντουντελάνζ και βάζοντας τέσσερα από το πρώτο ημίχρονο, όχι μόνο πήρε μία νίκη (5-1) που ήθελε για να παραμείνει ζωντανός στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά απέκτησε και ψυχολογία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό με την Κυριακή.

Οι Πειραιώτες είχαν σε μεγάλη μέρα τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος έβαλε δύο γκολ και έφτιαξε άλλο ένα, ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκανε για ακόμα ένα συνεχόμενο ματς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Έλληνας άσος ξεκίνησε ξανά στην κορυφή της επίθεσης και δικαίωσε απόλυτα τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος κόντρα σε όλους, από το καλοκαίρι κιόλας όπως σας έχει γράψει το sportdog.gr, επέμενε πως εφόσον χρειαστεί ο Λάζαρος θα μπορούσε να καλύψει επάξια το κενό στην επίθεση.

Έτσι λοιπόν, μόλις έχασε με τραυματισμούς τους Γκερέρο και Χασάν, έδωσε τη… φανέλα με το 9 στον Χριστοδουλόπουλο και ο ποδοσφαιριστής βάλθηκε να τον δικαιώσει. Έχει κάνει εξαιρετικά ματς τόσο με τον Απόλλωνα, όσο και με την Ντουντελάνζ εντός και εκτός έδρας, ενώ βρήκε επιτέλους και δίχτυα και με το απίστευτο ανάποδο ψαλίδι στο ματς του Γ. Καραϊσκάκης!

Φυσικά, η συγκεκριμένη… εκτόξευση του Χριστοδουλόπουλου, δικαιώνει απόλυτα και την διοίκηση που τον πίστευε και τον «έκλεψε» το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, ενώ δημιουργεί έξτρα πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της συνέχειας και πιο συγκεκριμένα ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χασάν ακόμα δεν είναι στο 100% και αυτό φάνηκε τόσο στο ματς με τον Άρη, παρά το γκολ που σημείωσε, ενώ σήμερα μπήκε αλλαγή για να προφυλαχθεί. Πλεον, ο Πορτογάλος κόουτς καλείται να διαλέξει ενόψει της Κυριακής ανάμεσα στον Λάζαρο και τον Αιγύπτιο που είναι κανονικός επιθετικός!

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειώσει πως… μήνυμα έστειλαν στον Μαρτίνς και οι Τοροσίδης – Τσιμίκας, οι οποίοι έκαναν πολύ καλό παιχνίδι και διεκδικούν φανέλα βασικού στο ντέρμπι, ενώ ο Φετφατζίδης αν και το ήθελε πάρα πολύ, δεν κατάφερε να βρει το γκολ και να ξεμπουκώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μόνο ο Ολυμπιακός - Απίστευτο τι πέτυχε στο Καραϊσκάκη - Θα τον... ζήλεψε και ο Βαλβέρδε!

Πληροφορία-φωτιά για το -3 στον Ολυμπιακό - Θα γίνει χαμός - Την «πληρώνει» ο Παναθηναϊκός

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags