Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια ήττα; Τεράστιο «κονέ» ΠΑΟΚ στην Αγγλία - Έτσι εκτοξεύεται - Ψήνεται το «μπαμ»
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-29 23:45:00

Ποια ήττα; Τεράστιο «κονέ» ΠΑΟΚ στην Αγγλία - Έτσι εκτοξεύεται - Ψήνεται το «μπαμ»

Sportdog Team
Ποια ήττα; Τεράστιο «κονέ» ΠΑΟΚ στην Αγγλία - Έτσι εκτοξεύεται - Ψήνεται το «μπαμ»

«Πόνεσε» η συντριβή στο Λονδίνο, αλλά ο Γενάρης... είναι κοντά!

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε πολύ εύκολα από την Τσέλσι στο Λονδίνο (4-0), με αποτέλεσμα οι ελπίδες του για πρόκριση στους «32» του Europa League να μειωθούν αισθητα.

Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» είχαν… εξωαγωνιστικά κέρδη από την αναμέτρηση, την οποία εκμεταλλεύτηκαν δεόντως σε όλα τα επίπεδα.

Ο Δικέφαλος κοντραρίστηκε με μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και οι διοικούντες του συλλόγου δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί μάνατζερ και υπεύθυνοι αγγλικών ομάδων βρέθηκαν στις εξέδρες του «Stamford Bridge» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, ενώ το διάστημα που ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στο Λονδίνο ήταν γεμάτο από ραντεβού των διοικούντων με ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Οι κινήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ μόνο τυχαίες δεν είναι και έχουν ως στόχο να μεγαλώσουν τον σύλλογο και το brand name του στην Ευρώπη. Παράλληλα, με τα ραντεβού που πραγματοποίησαν οι διοικούντες χτίζουν δίκτυο επαφών για τον Δικέφαλο στην Αγγλία.

Η… αρχή έγινε με την απόκτηση του Τσούμπα Ακπόμ από την Άρσεναλ
το περασμένο καλοκαίρι και οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επεκτείνουν ακόμα περισσότερο το «κανάλι» που έχουν ανοίξει με την αγγλική αγορά.

Δεν αποκλείεται, πάντως, οι συζητήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να έχουν και άμεσα οφέλη και που αφορούν σε πιθανούς μεταγραφικούς στόχους ενόψει του Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ και τον… τελειώνουν για την «σφαλιάρα» στο Λονδίνο – Μόνο αυτός ξεχώρισε!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ - Έτσι θα πάρει την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags