Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βράζουν» στον ΠΑΟΚ και τον… τελειώνουν για την «σφαλιάρα» στο Λονδίνο – Μόνο αυτός ξεχώρισε!
Ποδόσφαιρο
| 2018-11-30 00:17:00

«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ και τον… τελειώνουν για την «σφαλιάρα» στο Λονδίνο – Μόνο αυτός ξεχώρισε!

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ και τον… τελειώνουν για την «σφαλιάρα» στο Λονδίνο – Μόνο αυτός ξεχώρισε!

Ποιος «κάηκε» και ποιος έδωσε απαντήσεις. Μπράβο στον...

Ο ΠΑΟΚ πήγε με όνειρο και ελπίδες στο Λονδίνο, για να πάρει κάτι καλό κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Τσέλσι, ωστόσο όλα τέλειωσαν πάρα πολύ νωρίς, καθώς η αποβολή του Χατσερίδη μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης… σφύριξε τη λήξη και το τελικό 4-0 ήταν έως και αναμενόμενο.

Ο Μάτος έκανε λάθος γύρισμα, ο Ουκρανός δεν εκτίμησε σωστά την φάση, πέρασε δίπλα του και στη συνέχεια ανέτρεψε με τάκλιν τον Ζιρού και είδε την κόκκινη κάρτα, προκαλώντας διπλή ζημιά. Όχι μόνο καταδίκασε τον ΠΑΟΚ στην ήττα και μάλιστα σε μία δύσκολη βραδιά, καθώς ελάχιστες ομάδες μπορούν να σταθούν με δέκα παίκτες στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά ουσιαστικά… καθόρισε και τις εξελίξεις για το μέλλον του.

Ο Χατσερίδης, που μέχρι σήμερα είχε αγωνιστεί ελάχιστα, με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του είχε περάσει δημόσια στην αντεπίθεση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς είχε τονίσει πως εάν δεν παίζει, θα ζητήσει να φύγει τον Γενάρη. Ο Ρουμάνος κόουτς λοιπόν, του έδωσε φανέλα βασικού κόντρα στην Τσέλσι, ωστόσο ο έμπειρος και ακριβοπληρωμένος στόπερ τα έκανε μαντάρα, κλωτσώντας την ευκαιρία που πήρε!

Ο ΠΑΟΚ πάντως συνολικά βρέθηκε σε ένα ακόμα κακό ευρωπαϊκό βράδυ, ήταν ανήμπορος να κοντράρει την Τσέλσι με παίκτη λιγότερο και δεν υπήρχε κανείς που να ξεχώρισε. Ακόμα και ο Πασχαλάκης που «έβγαλε» κάποιες πολύ δύσκολες φάσεις, ευθύνεται για τουλάχιστον από τα δύο γκολ που δέχθηκε.

Ο μόνος παίκτης του ΠΑΟΚ πήρε θετικό βαθμό στο Λονδίνο, ήταν ο Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο αντί του Πρίγιοβιτς και έδειξε τρομερή διάθεση, ήταν ο μόνος που απείλησε την άμυνα της Τσέλσι, ενώ από δικά του πόδια ξεκινούσαν όλες οι ενέργειες στο δεύτερο 45λεπτο. Προφανώς και έπαιζε για να φανεί κόντρα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, αλλά και για να δώσει απαντήσεις στον Λουτσέσκου που τον έχει… ξεχάσει.

Τέλος, δεν γίνεται να μη δώσουμε συγχαρητήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ξεπέρασαν τις 2.000 και δημιούργησαν τρομερή εξέδρα, Δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι, ακόμα και μετά το 4-0!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποια ήττα; Τεράστιο «κονέ» ΠΑΟΚ στην Αγγλία - Έτσι εκτοξεύεται - Ψήνεται το «μπαμ»

Μπορεί ο ΠΑΟΚ - Έτσι θα πάρει την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags