Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποφασισμένη η Μπάτε στην Τούμπα – Ήρθε στην Τούμπα 5 μέρες πριν το ματς με ΠΑΟΚ
| 2018-12-08 23:09:00

Αποφασισμένη η Μπάτε στην Τούμπα – Ήρθε στην Τούμπα 5 μέρες πριν το ματς με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αποφασισμένη η Μπάτε στην Τούμπα – Ήρθε στην Τούμπα 5 μέρες πριν το ματς με ΠΑΟΚ

Οι Λευκορώσοι θέλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα...

Στον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League έχουν επικεντρωθεί στην Μπάτε Μπόρισοφ, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στο εθνικό της πρωτάθλημα. Γι'αυτό οι Λευκορώσοι, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις συνθήκες της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, έφτασαν στη Θεσσαλονίκη πέντε ημέρες πριν την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ, Αλεξέι Μπάγκα, προχώρησε στην ασυνήθιστη αυτή επιλογή και συγκρότησε την αποστολή της ομάδας του με 22 ποδοσφαιριστές που είναι οι Σβίρσκι, Τσιτσκάν, Σερμίτσκι (τερματοφύλακες), Βασίλεβιτς, Βολόντκο, Βολκόφ, Πολιάκοφ, Ρίος, Φιλίποβιτς (αμυντικοί), Μπαγκά, Μπερέζκιν, Γκλεμπ, Ντραγκούν, Ίβανιτς, Μουκάμ, Σίμοβιτς, Στάσεβιτς, Γιαμπλόνσκι (μέσοι), Γκόρντετσουκ, Κιζίτο, Σκάβις και Σίγκνεβιτς (επιθετικοί), ενώ στη Λευκορωσία παρέμειναν οι τραυματίες Μιλούνοβιτς, Φιλιπένκο και Τουομίνεν.

Στο διάστημα αυτό, η ομάδα από την Λευκορωσία θα προπονηθεί σε γήπεδο της πόλης και οι επιτελείς της θα παρακολουθήσουν αύριο από το γήπεδο της Τούμπας την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Λάρισα για την Super League.

Η Μπάτε έχει 6 βαθμούς, όσους έχει και η Βίντι που αντιμετωπίζει την Τσέλσι, η οποία με 15 βαθμούς ηγείται της βαθμολογίας και έχει εξασφαλίσει ήδη το εισιτήριο για τους "32" της διοργάνωσης. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags