Facebook Pixel Πήρε ανάποδες ο Μελισσανίδης - Ετοιμάζει μεγάλα «χτυπήματα» στην ΑΕΚ
| 2018-12-11 11:28:00

Πήρε ανάποδες ο Τίγρης - Ετοιμάζει μεγάλα «χτυπήματα» - Όλοι στο «κόλπο» - Θα τρελαθούν οι οπαδοί

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πήρε ανάποδες ο Τίγρης - Ετοιμάζει μεγάλα «χτυπήματα» - Όλοι στο «κόλπο» - Θα τρελαθούν οι οπαδοί

Φουλ οι μηχανές στην ΑΕΚ. Παίζεται χοντρό παιχνίδι. Τα πάντα εδώ.

Ετοιμο φαίνεται πως έχει λοιπόν τον Αρέγκι η ΑΕΚ. Από το sportdog είχατε διαβάσει, από την πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης του ονόματος του Αργεντινού αμυντικού μέσου, πως δε βρίσκονταν στην κορυφή των μεταγραφικών προτεραιοτήτων των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στη λίστα τους, ναι, στις πρώτες επιλογές όμως, όχι. Και πως ενδεχόμενο «πράσινο φως» για την απόκτηση του θα σήμαινε πως οι επιλογές που ήταν ψηλότερα στην ιεραρχία της Ενωσης, έχουν «τσακίσει» όλες. Προφανώς, ως προς αυτήν που διέρρευσε, του Φράνσον φαίνεται πως ισχύει κάτι τέτοιο, αφού - όπως και πάλι, από την πρώτη στιγμή είχε επισημάνει το sportdog - η Νόρκεπινγκ δε φαίνεται διατεθειμένη να συζητήσει την παραχώρηση του τη δεδομένη στιγμή, παρότι η ΑΕΚ εξακολουθεί - σύμφωνα με το ρεπορτάζ - να πιέζει τον σουηδικό σύλλογο.

Για να καμφθεί (και αν…) θα χρειαστεί προσφορά σημαντικά καλύτερη του 1 εκατ. ευρώ που έχει διαρρεύσει από τα σκανδιναβικά media, κάτι που προφανώς θα «εκτροχιάσει» το προβλεπόμενο διαθέσιμο μπάτζετ της ΑΕΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ένα ποσό δηλαδή που κυμαίνεται στα 2 εκατ. ευρώ.

Οπότε, εκ των πραγμάτων, η Ενωση στρέφεται στην ολοκλήρωση της «φθηνότερης» (μένει να το δούμε) λύση του Αρέγκι. Θα προσπαθήσει να το «τελειώσει», να τον έχει stand-by μέχρι να εξαντληθούν οι προσπάθειες για κάτι καλύτερο, αλλά αν όχι τότε το ποσό που θα περισσέψει σε περίπτωση ευτυχούς κατάληξης της προσπάθειας για την αγορά του Αργεντινού, θα διατεθεί για την προσθήκη ενός «οχταριού» και ίσως ενός εξτρέμ.

Για τον τελευταίο, οι προσπάθειες της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον Κρίστοφερ Πέτερσον της Χέρακλες συνεχίζονται, η αλήθεια όμως είναι πως η τιμολόγηση του Σουηδού ακραίου επιθετικού ξεπερνάει κατά πολύ την (φερόμενη) προσφορά της ΑΕΚ (περίπου στο 1 εκατ. ευρώ), γεγονός που καθιστά τουλάχιστον αμφίβολο το happy end για την Ενωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σεισμός μεγατόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Αποχωρεί κορυφαίος παράγοντας - Διαβάστε το όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags