Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες για ΠΑΟΚ: «Δεν έχει ηγέτη, θέλει μεταγραφές τον Γενάρη - Εκεί πονάει...»
| 2018-12-11 19:53:00

Τρομερές ατάκες για ΠΑΟΚ: «Δεν έχει ηγέτη, θέλει μεταγραφές τον Γενάρη - Εκεί πονάει...»

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες για ΠΑΟΚ: «Δεν έχει ηγέτη, θέλει μεταγραφές τον Γενάρη - Εκεί πονάει...»

«Ξεσπάθωσε» παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου.

Για τη διαφορά του ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα, τον τελικό με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, αλλά και το αν χρειάζεται ενίσχυση, μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου Χρήστος Τερζανίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ έχει μία ηρεμία στο παιχνίδι του. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι μαζί από πέρυσι, όπως και ο προπονητής. Οι νέοι παίκτες δεν έχουν βοηθήσει και ο Λουτσέσκου προσπαθεί να τους έχει πανέτοιμους σε κάθε ματς για να ξεκουράζει και ορισμένους».

Για τη μεγάλη διαφορά που έχει ο ΠΑΟΚ από τους διώκτες του: 

«Η διαφορά θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα έχουν παραπάνω προβλήματα στη συνέχεια γιατί δεν αντέχουν το 50-50 και βλέπετε που έχουν καταντήσει φέτος. Πλέον δεν μπορούν να ρίξουν τον ΠΑΟΚ με σφυρίχτρες. Μόνο αν κάνουν πολύ καλύτερη ομάδα απ΄ ότι του ΠΑΟΚ».

Τον τελικό με την ΜΠΑΤΕ:

«Είναι μονόδρομος την Πέμπτη να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να περάσει στην επόμενη φάση στο Γιουρόπα Λιγκ Οι δυο ήττες από τη Βίντι φάνηκε ότι και την υποτίμησε, αλλά και πιάστηκε αδιάβαστος».

Αν χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου:

«Σίγουρα θέλει παίκτες ο ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Δεν υπάρχει ηγέτης στην ομάδα και αυτό φαίνεται από τις κακές εμφανίσεις, κάτι που δυσαρεστεί τον κόσμο. Τα χαφ του ΠΑΟΚ δεν έχουν τα προσόντα που χρειάζεται ο σύλλογος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags