Facebook Pixel ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Προχωρά σε αλλαγές ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης
| 2018-12-19 20:31:00

Όλα τούμπα από Μελισσανίδη - Απόφαση-ανατροπή και εντολή-φωτιά - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Όλα τούμπα από Μελισσανίδη - Απόφαση-ανατροπή και εντολή-φωτιά - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Αλλαγή σχεδιασμού στην ΑΕΚ. Το παίρνει αλλιώς ο Τίγρης.

ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Κατά πως φαίνεται στην ΑΕΚ επιχειρούν να θωρακίσουν συνολικά το σύλλογο. Πρώτα, η «δεύτερη ευκαιρία» που – ελλείψει άλλων επιλογών, αλλά και timing – δίνεται στον Μαρίνο Ουζουνίδη (μέχρι νεοτέρας θα προσθέσουμε εμείς…), σήμερα, μετά το μπαράζ των δημοσιευμάτων σχετικά με την επισφαλή θέση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ήρθε η επίσημη τοποθέτηση εκ μέρους των πρωταθλητών για στήριξη και του τεχνικού διευθυντή της.

Λογικό βάσει των όσων διέρρεαν μπορεί να μην ακούγεται, ωστόσο είναι σίγουρα μια επιλογή που έτσι κι αλλιώς ήταν μάλλον… υποχρεωτική για την πρωταθλήτρια. Από τον sportdog σας έχουμε μεταφέρει αρκετές φορές τη δυσαρέσκεια του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα μεταγραφών της ομάδας. Δεν αποτελεί άλλωστε κάτι το… πρωτοποριακό, αρκεί να γυρίσουμε λίγες μέρες πίσω ή ακόμη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και τα όσα έγιναν στις δύο αυτές χρονικές στιγμές.

Ο «τίγρης», αν τον ευνοούσε το timing θα τα άλλαζε… όλα στην ΑΕΚ. Εν όψει όμως μεταγραφικής περιόδου, με την ομάδα του να χρειάζεται δεδομένα προσθήκες – και αρκετές – το τελευταίο που θέλει είναι να την αποψιλώσει απ’ όσους μπορούν να βάλουν «πλάτη», με όποιον τρόπο, στο να πετύχει η Ενωση τους στόχους της.

Στόχους που και τώρα έχουν αναπροσαρμοστεί (μετά τα «ναυάγια» με τις περιπτώσεις των Σουηδών και του Αρέγι) και ουσιαστικά ξεκινάνε, πάλι, από μηδενική βάση ως προς την υλοποίηση τους. Με τον χρόνο μάλιστα, πολύ πιο μειωμένο σε σχέση με την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια διόρθωσης σφαλμάτων (που άλλωστε είναι συνηθισμένα στο μεταγραφικό κομμάτι της ΑΕΚ).

Με αυτό το πρίσμα λοιπόν, η λογική Μελισσανίδη ήταν «τώρα βοηθάνε όλοι, αποφάσεις τον Φεβρουάριο». Κάτι που έτσι κι αλλιώς συνηθίζεται, αφού κανείς από τους τεχνικούς διευθυντές της ΑΕΚ που έχουν αποχωρήσει στο παρελθόν (μεταξύ αυτών και ο Λυμπερόπουλος στην πρώτη του θητεία) δεν έχουν αποχωρήσει παραμονές ή κατά τη διάρκεια μεταγραφικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αδιανόητη αποκάλυψη: Παίκτης της ΑΕΚ «παρακαλάει» να πάει στον ΠΑΟΚ - Το «μπαμ» της χρονιάς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags