Facebook Pixel ΑΕΚ - Εζέκιελ Πόνσε: Αδιανόητη εξέλιξη: Έτσι «χάνει» τον παικταρά - «Παίζει» και πρώην «καψούρα» του Ολυμπιακού!
| 2019-01-16 12:40:00

Αδιανόητη εξέλιξη: Έτσι «χάνει» τον παικταρά της η ΑΕΚ - «Παίζει» και πρώην «καψούρα» του Ολυμπιακού

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητη εξέλιξη: Έτσι «χάνει» τον παικταρά της η ΑΕΚ - «Παίζει» και πρώην «καψούρα» του Ολυμπιακού

Ποιος «τινάζει στον αέρα» τρελό deal; Χαμός για τον αντι-Ουζουνίδη.

Χθες αναφέραμε τις σκέψεις της ΑΕΚ για αγορά του Εζεκίελ Πόνσε, αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν (ειδικά από μεριάς του Αργεντινού φορ), σήμερα είναι…κτήμα όλων των ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδας, που κάνουν λόγο για εκκίνηση συζητήσεων των ανθρώπων τους με τη Ρόμα.

Προφανώς ο στόχος, εφόσον σύμφωνα με τις καλοκαιρινές ανακοινώσεις του δανεισμού του 22χρονου φουνταριστού είχε συμφωνηθεί μέχρι και ο τρόπος καταβολής των 6 εκατ. ευρώ του buy-out του Πόνσε, είναι ακριβώς η μείωση του εν λόγω ποσού. Αν ισχύει αυτό και δεν υπάρχει κάτι που δεν έχουμε μάθει ή ενημερωθεί από την ΑΕΚ, μοιάζει… δύσκολο. Η Ρόμα, μπορεί να έδωσε «κοψοχρονιά» το περασμένο καλοκαίρι τον Αργεντινό, αλλά δύσκολα θα δεχτεί περαιτέρω σκόντο.

Και όπως είπαμε και χτες, το μεγαλύτερο θέμα της ΑΕΚ στην προσπάθεια της να κάνει δικό της τον Πόνσε δεν είναι η Ρόμα. Πάντα φυσικά με την προϋπόθεση πως έχει συμφωνηθεί το buy-out: ενημερώνεται η Ρόμα πως καταβάλλεται και ο παίκτης είναι δικός της.

Το θέμα είναι το τι θέλει ο ίδιος ο Πόνσε, ο οποίος -επαναλαμβάνουμε- και κατόπιν (γενικών) πίεσεων δέχτηκε να έρθει στην ΑΕΚ,  αλλά και (δείγμα των προθέσεων του) δεν έκανε ούτε βήμα πίσω στον όρο που έθεσε να μη συζητήσει καν προοπτική υπογραφής συμβολαίου που θα ενεργοποιούνταν σε περίπτωση που η Ενωση αποφάσιζε την αγορά του.

Κάναντι και Κρίστιανσεν

Μπορεί το αποτέλεσμα στα Γιάννινα να έδωσε μια ανάσα ηρεμίας στην ΑΕΚ, τα πρώτα ονόματα όμως που φέρονται να έχουν εξεταστεί ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Ουζουνίδη, έκαναν την εμφάνιση τους. Πρώτο αυτό του Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος εκτιμάται πως βολιδοσκοπήθηκε από μάνατζερ, ο οποίος λειτουργούσε -σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πηγές- εκ μέρους της ΑΕΚ, όπως σας «φωτογραφίσαμε» σε χθεσινό αποκαλυπτικό παρασκήνιο.Αυτή ήταν η δεύτερη κρούση, την πρώτη, την είχαμε επισημάνει στο sportdog από τα τέλη Νοεμβρίου και ήταν πολύ πιο «επίσημο», αφού την προσέγγιση είχε κάνει στέλεχος της διοίκησης των πρωταθλητών.

Για την ιστορία, χτες, 15 Ιανουαρίου, εξέπνευσε η προθεσμία που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αυστριακού τεχνικού με τον Ατρόμητο για την καταβολή από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο του buy-out που προβλέπονταν για την «αρπαγή» του από τους Περιστεριώτες. Πλέον, μοιάζει δύσκολο να γίνει κάτι -εκ μέρους κυρίως του Αυστριακού- από εδώ και πέρα.

Το δεύτερο όνομα είναι αυτό του Δανού, Τόμας Κρίστιανσεν. Τεχνικού, ο οποίος θητεύοντας προ χρόνων στον ΑΠΟΕΛ έκανε… όργια, φτιάχνοντας το προπονητικό του όνομα, κερδίζοντας το ενδιαφέρον -τότε- ακόμη και από τον Ολυμπιακό, προτού αποφασίσει να κάνει το  μεγάλο βήμα, αναλαμβάνοντας, χωρίς επιτυχία, την τεχνική ηγεσία της Λιντς. Πλέον, ο Σκανδιναβός προπονητής κυκλοφορεί ελεύθερος και δημοσιεύεται πως επίσης έχει βολιδοσκοπηθεί από την ΑΕΚ. Λεπτομέρεια που είναι σημαντική: το κασέ του Κρίστιανσεν είναι αρκετά «τσιμπημένο»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στα social - Διέρρευσε βίντεο-ΣΟΚ με Βράνιες μετά τη Γελένα - Τον δείχνει να γλείφει το...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags