Facebook Pixel AEK - Βασίλης Λαμπρόπουλος: Γι' αυτό «στράβωσε» - «Τα πήρε» με... Μπακασέτα - Φήμη για άλλη top ελληνική ομάδα!
| 2019-01-17 14:44:00

Γι' αυτό «στράβωσε» άσος της ΑΕΚ - «Τα πήρε» με... Μπακασέτα - Φήμη για άλλη top ελληνική ομάδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Γι' αυτό «στράβωσε» άσος της ΑΕΚ - «Τα πήρε» με... Μπακασέτα - Φήμη για άλλη top ελληνική ομάδα!

Στα... κάγκελα ο Έλληνας παίκτης, τι συνέβη; Τρελό σενάριο!

AEK - Βασίλης Λαμπρόπουλος: Μετά την αλλαγή πλεύσης στην υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα, έχουν αναπτυχθεί σενάρια που κάνουν λόγο για την πιθανότητα να συμβεί το ίδιο και με τον Αντρέ Σιμόες.

Μάλιστα, γράφεται ότι ο Πορτογάλος σκέφτεται να κάνει ο ίδιος το βήμα και να συναντηθεί με τη διοίκηση προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής του στην Ένωση.

Αντιθέτως, η υπόθεση του τρίτου «κομμένου» της ΑΕΚ, του Βασίλη Λαμπρόπουλου, είναι «παγωμένη», με τον παίκτη να φέρεται πικραμένος με τη στάση των Κιτρινόμαυρων προς το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας αμυντικός περίμενε ότι ο Δικέφαλος θα τον καλούσε ξανά σε συζητήσεις μετά τις εξελίξεις με τον συμπαίκτη του και το γεγονός ότι αυτό δε συνέβη τον έχει στεναχωρήσει.

Συνεπώς, ο διεθνής άσος δε θεωρείται πιθανό να κάνει ο ίδιος το πρώτο βήμα για επαναπροσέγγιση με τους διοικούντες της ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον Πορτογάλο μέσο, όπως προαφέραμε.

Για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, με τελευταία εξέλιξη την πρόταση της τουρκικής Ρίζεσπορ, την οποία ο παίκτης απέρριψε. Πάντως, ο Έλληνας διεθνής συνεχίζει να «ψάχνεται» στο εξωτερικό για τη συνέχεια της φετινής σεζόν και δεν αποκλείεται να βρει ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η υπόθεση, ωστόσο, ενδέχεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συνέχεια. Κι αυτό γιατί όπως σας έχουμε ενημερώσει πρόσφατα με σχετικό ρεπορτάζ, εξακολουθούν να ερίζουν ορισμένες φήμες που θέλουν τον παίκτη να επιστρέφει στην Ελλάδα το προσεχές καλοκαίρι, για λογαριασμό έτερης μεγάλης ελληνικής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tο ακατάλληλο SMS της Γέλενα στον Βράνιες: «Θέλω να με καβαλήσεις σκληρά σαν πραγματική τσ@@λα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags