Facebook Pixel Παναιτωλικός - Ξάνθ 0-0
| 2019-01-26 20:53:00

«Χ»αλάστηκαν Παναιτωλικός και Ξάνθη - Ισοπαλία που... βόλεψε Παναθηναϊκό και Άρη

Sportdog Team
«Χ»αλάστηκαν Παναιτωλικός και Ξάνθη - Ισοπαλία που... βόλεψε Παναθηναϊκό και Άρη

Έμειναν στο 0-0, σε πολύ κακό ματς στο Αγρίνιο.

Παναιτωλικός - Ξάνθη: Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, αφού είχε ελάχιστες φάσεις, Παναιτωλικός και Ξάνθη έμειναν στο 0-0.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν επέτρεψε σε καμία εκ των δύο ομάδων να εδραιωθεί στην 5η θέση, κάτι που σημαίνει πως Παναθηναϊκός και Άρης έχουν την ευκαιρία να τους ξεπεράσουν αύριο εάν νικήσουν ΑΕΛ και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Αυτή τη στιγμή, η Ξάνθη είναι 5η με 24 βαθμούς και την ακολουθούν Παναιτωλικό, Παναθηναϊκός και Άρης, που είναι ισόβαθμοι στους 23.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ξάνθη έφτασε πιο κοντά στο γκολ στο δεύτερο μέρος, με τον Καντά να σουτάρει αόυτ από το ύψος του πέναλτι στο 53' και τους Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ να χάνουν διπλή ευκαιρία στο 57'.

Ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στο 91', όμως ο Ζίβκοβιτς έκανε μεγάλη απόκρουση σε πολύ ωραίο σουτ του Γκούγκα εκτός περιοχής.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης (86' Γκούγκα), Μιχάι, Μαλής, Αμοράλ, Λουσέρο, Ντίας, Μανά (79' Μπαϊροβιτς), Ουίλιαν, Μάζουρεκ (74' Λιάβας), Μοράρ

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Αλμέιδα, Κασάδο, Σιλά, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Καντά (82' Ντιέρσταν), Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, Μπρίτο (75' Φακκής)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags