Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σέτζιο Ολιβέιρα: Τι είπε ο Ολιβέιρα για το ντεμπούτο του και την ήττα από τον Πανιώνιο
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-06 23:00:00

Τι είπε ο Ολιβέιρα για το ντεμπούτο του και την ήττα από τον Πανιώνιο

Sportdog Team
Τι είπε ο Ολιβέιρα για το ντεμπούτο του και την ήττα από τον Πανιώνιο

Έτσι είδε το ματς ο Πορτογάλος.

ΠΑΟΚ - Σέτζιο Ολιβέιρα: Ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε κόντρα στον Πανιώνιο για το Κύπελλο ο Σέρτζιο Ολιβέιρα και έκανε λόγο για άδικη ήττα της ομάδας του από τους Κυανέρυθρους.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, κόντρα σε μια μαχητική ομάδα και σε έναν  αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε την προσπάθεια ώστε να παιχτεί ποδόσφαιρο, ο αντίπαλος έκανε δυο φάσεις και πέτυχε τα γκολ και στο τέλος χάσαμε», είπε αρχικά στην κάμερα του Cosmote TV. 
 
Kαι συνέχισε: «Ήρθα στον ΠΑΟΚ ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να βοηθήσω την ομάδα. Η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά στην πορεία της μέχρι τώρα, όποτε μου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για το αν ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε περισσότερο τους παίκτες ή τους τερματοφύλακες, σχολίασε πως «ήταν δύσκολο για όλους, όπως είπα και πριν, ο Πανιώνιος έκανε δυο φάσεις και σημείωσε δυο γκολ, όταν χάνεις την συγκέντρωση σου σε τέτοια παιχνίδια, δέχεσαι το γκολ και χάνεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags