Facebook Pixel Άρης: Οι μεταγραφές έκαναν τη διαφορά
| 2019-02-12 23:36:00

Γι'αυτό άλλαξε ο Άρης – Κορυφαία ανάλυση για τον ρόλο των μεταγραφών

Sportdog Team
Γι'αυτό άλλαξε ο Άρης – Κορυφαία ανάλυση για τον ρόλο των μεταγραφών

Πως εξηγείται η μεταμόρφωση των Θεσσαλονικιών; Ειδικός απαντά.

Άρης: Στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τα οποία κάνουν τα διαφορά βοηθώντας τον Άρη να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα τις τελευταίες αγωνιστικές στάθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων», Κώστας Δράμπης μιλώντας στο Metropolis 95.5.

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη σχολίασε, επίσης, το ρεκόρ που ισοφάρισαν οι παίκτες του Παντελίδη σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή πριν 41 χρόνια όταν και πάλι ο Άρης πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο: «Σαν σκορ και σαν αποτέλεσμα το θυμάμαι. Ήταν η χρονιά που είχαμε την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας. Τότε ήταν που πετύχαμε το ρεκόρ με 17 στα 17 εντός έδρας, το οποίο, νομίζω δεν έσπασε ακόμη. Εκείνη η ομάδα ήταν κοντρολαρισμένη από το 1975, επί τρία χρόνια η ομάδα ήταν η ίδια, με νεαρό χαμηλό μέσο όρο, ταλαντούχα παιδιά. Μετά από δύο χρόνια η ομάδα αυτή έφτασε στο μπαράζ του Βόλου και διεκδίκησε το Πρωτάθλημα».

Για την προοπτική ευρωπαϊκής εξόδου του Άρη: «Πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, διότι έτσι την πατήσαμε και τον Σεπτέμβριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύω την ομάδα, ειδικά χθες ο Άρης έκανε εξαιρετικό ματς. Βοήθησαν πολύ οι νέες προσθήκες, σχεδόν άλλαξε η μισή ομάδα. Ήρθαν παίκτες προσωπικότητες που ανέβασαν το επίπεδο της ομάδας, ενώ άλλαξε και η νοοτροπία της. Παίζει πολύ καλύτερα, μαρκάρει καλύτερα, οι παίκτες που ήρθαν είναι ποιοτικά ανώτεροι από αυτούς που αντικατέστησαν. Η ομάδα είναι σε σωστό δρόμο, όμως, δεν παύει να είναι μια ομάδα, η οποία προέρχεται από τη Β’ Εθνική, με χαμηλό μπάτζετ. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, όμως, είμαι ικανοποιημένος διότι βλέπω ότι από την πρώτη χρονιά, είναι πολύ πιθανή η έξοδος στην Ευρώπη».

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Είναι σύνηθες στην Ελλάδα τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας να τα πληρώνει ο προπονητής. Το λάθος ξεκινά από το γεγονός ότι πριν πάρουμε τον προπονητή τον έχουμε υπό αμφισβήτηση. Όταν πάρεις έναν προπονητή και προηγουμένως έχεις δει τι έχει κάνει, οφείλεις να τον στηρίξεις. Το ελάχιστο χρονικό διάστημα στήριξης για μένα είναι το μισό Πρωτάθλημα. Υπάρχουν λόγοι για να διώξεις έναν προπονητή, όχι όμως τόσο βιαστικά».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags