Facebook Pixel ΑΕΚ - Αζερ Μπουσούλαζιτς: Αυτός "τελειώνει" τον Άλεφ
| 2019-02-20 12:55:00

Τα πάνω-κάτω στην ΑΕΚ μετά την "καμπάνα" - "Μπαμ" από Ελλάδα - Αυτόν "αρπάζει", Άλεφ... τέλος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τα πάνω-κάτω στην ΑΕΚ μετά την "καμπάνα" - "Μπαμ" από Ελλάδα - Αυτόν "αρπάζει", Άλεφ... τέλος!

Πού "χτυπάει" η Ένωση από τώρα και γιατί; Αποκαλυπτικό παρασκήνιο.

ΑΕΚ - Αζερ Μπουσούλαζιτς: Όταν δημοσιοποιήθηκε το ουσιαστικό... καπαρό της ΑΕΚ για τον Ντέλετιτς, είχε κυκλοφορήσει επίσης πως η Ενωση ρίχνει τις ματιές της και σε άλλα, εντός των ελληνικών συνόρων, "προϊόντα".

Από το sportdog πληροφορηθήκατε πως ο Μάζουρεκ, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού, είναι μεταξύ αυτών που εξετάζονται, όπως και ο Ιωαννίδης, ο νεαρός επιθετικός του Λεβαδειακού. Σήμερα, μέσω δημοσιευμάτων του Τύπου, αναφέρεται και τρίτο όνομα, αυτό του Αζερ Μπουσούλαζιτς.

Ο 27χρονος Βόσνιος αμυντικός χαφ του Ατρομήτου μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, οπότε αυτομάτως εντάσσεται στην κατηγορία των παικτών που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ. Ποιοτικά, για τα δεδομένα των Περιστεριωτών, κάνει τη δουλειά, το κατά πόσον μπορεί να την κάνει σε μια πρωταθληματική ομάδα, είναι κάτι άλλο.

Πάντα, εν όψει των καλοκαιρινών κινήσεων της Ένωσης θα πρέπει να έχουμε κατά νου την πολύ σημαντική για το (άμεσο) μέλλον της αυριανή εκδίκαση για τα επεισόδια στο ματς με τον Αγιαξ. Αν πέσει βαριά "καμπάνα", με ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για παράδειγμα, περιπτώσεις τύπου Μπουσούλατζιτς και Ντέλετιτς θα είναι η… νόρμα στα μεταγραφικά του συλλόγου, ο κανόνας, αφού αυτομάτως θα υπάρξει -όπως καταγράψαμε από προχθές- οικονομική, αγωνιστική  και ποιοτική προσαρμογή στους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι ξεκάθαρα, με τις συγκεκριμένες κινήσεις φαίνεται πως προετοιμάζονται γι’ αυτό το ενδεχόμενο.

Σε διαφορετική περίπτωση, ακόμη και αν αποφευχθεί η "καμπάνα", ο Βόσνιος μέσος μοιάζει μια σαφώς οικονομική και δοκιμασμένη στο ελληνικό πρωτάθλημα (έστω και σε δεδομένα Ατρομήτου) επιλογή, ειδικά αν -για παράδειγμα- συγκριθεί με το ποσό που θα πρέπει να διαθέσουν οι Κιτρινόμαυροι για να αγοράσει από την Μπράγκα τον Άλεφ.

Άλλο σίγουρα το 1,8 εκατ. ευρώ που απαιτείται για τον Βραζιλιάνο και άλλο ένα deal με ελεύθερο παίκτη να υπογράψει όπου επιθυμεί, όπως ο άσος του Ατρομήτου, πόσο μάλλον όταν κανείς τους (πάντα μιλώντας βάσει του θετικού σεναρίου και εξέλιξης αύριο) δε θα προαλείφεται για βασικός την ερχόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι "ρίχνει" την Τούμπα ο Σαββίδης - Με αυτόν υπογράφει και τρελαίνει κόσμο - Απίστευτη αποκάλυψη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags