Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Έβγαλε αποστολή για το ντέρμπι ο Λουτσέσκου
| 2019-02-23 15:50:00

Έβγαλε αποστολή για το ντέρμπι με τον Άρη ο Λουτσέσκου - Δείτε ποιοι έμειναν εκτός

Sportdog Team
Έβγαλε αποστολή για το ντέρμπι με τον Άρη ο Λουτσέσκου - Δείτε ποιοι έμειναν εκτός

Αυτοί είναι οι "εκλεκτοί" του Ρουμάνου τεχνικού.

ΠΑΟΚ - Άρης: Ολοκληρώθηκε σήμερα εν μέσω... χιονιού στην Τούμπα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον Άρη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βγάζει αποστολή και να αφήνει εκτός τον ανέτοιμο Κάνιας, αλλά και τους Μαλεζά, Βέρνμπλουμ και Καρέλη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

Στην κατάλευκη εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης που πλήττει τη Θεσσαλονίκη από το πρωί του Σαββάτου διεξήχθη η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κόντρα στον Άρη.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο έδωσαν βάση στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης μάχης, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε εξάσκηση και στις στημένες φάσεις.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ ,  Νίκος Καρέλης  και Στέλιος Μαλεζάς είναι οι μόνοι παίκτες που βρίσκονται εκτός μάχης με εξαιτίας τραυματισμών, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε να έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι οι εξής: Πασχαλάκης , Ρέι , Μάτος , Βιεϊρίνια , Κρέσπο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Σάκχοφ , Μαουρίσιο , Ολιβέιρα , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Λημνιός , Ζαμπά , Ενρίκε , Άκπομ , Σφιντέρσκι .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags