Facebook Pixel Έσκασε το πρώτο "μπαμ" στην ΑΕΚ - "Έφαγαν" μεγάλο όνομα - Ψάχνει διάδοχο ο Ίβιτς!
| 2019-10-29 11:46:00

Έσκασε το πρώτο "μπαμ" - "Έφαγαν" top όνομα - Κόλαση στα αποδυτήρια - Ψάχνει διάδοχο ο Ίβιτς!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έσκασε το πρώτο "μπαμ" - "Έφαγαν" top όνομα - Κόλαση στα αποδυτήρια - Ψάχνει διάδοχο ο Ίβιτς!

Χαμός στην ΑΕΚ μετά τον Ολυμπιακό. Νέο ρεπορτάζ από τα Σπάτα.

Έστω και με καθυστέρηση, η ΑΕΚ λαμβάνει μέτρα για τα επαναλαμβανόμενα πειθαρχικά κρούσματα που στιγμάτισαν το εσωτερικό της τις τελευταίες μέρες, με την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα και τα... γκάζια προς τους παίκτες

Αφορμή ήταν η διαδικτυακή απάντηση του Όγκνιεν Βράνιες στο πικάρισμα που του επιφυλάχθηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού αναφορικά με τη σχέση του (και όλα τα πιπεράτα ντεσού που κοινοποιήθηκαν πριν μήνες) με την τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα.

Η Ένωση μέσω διαρροής ενημέρωσε πως ο Βόσνιος τελεί υπό δυσμένεια και πως επικείται τιμωρία του (ένα μήνα εκτός ομάδας), χωρίς ωστόσο να εξαιρούνται (πρόστιμο 5.000 ευρώ) όσοι συμμετείχαν σε αυτά που διαδραματίστηκαν (και καταγράφηκαν) στο δευτεριάτικο πάρτι των γενεθλίων του.

Υπενθυμίζουμε πως παρόντες στα όσα έγιναν σε αυτό το πάρτι ήταν οι Λιβάγια, Κρστίσιτς, Ντέλετιτς και Σαμπανάτζοβιτς, ενώ παρότι δεν καταγράφηκαν στα βίντεο που κυκλοφορήσαν, παρόντες ήταν και άλλοι παίκτες, η ταυτότητα των οποίων φυσικά και είναι γνωστή στους υπεύθυνους της ομάδας.

Το θέμα που προκύπτει είναι, πέραν των ξένων, θα έχουν επιπτώσεις και αυτοί; Γιατί προφανώς ενδεχόμενη ανισομέρεια, δεν θα "χτυπήσει" καλά στα αποδυτήρια.

Επίσης, είναι ένα ερωτηματικό η καθυστέρηση μιας εβδομάδας προκειμένου, διοικητικά πλέον, η ΑΕΚ να προβεί στα... δεόντα, ενώ μάλιστα, πριν το πάρτι είχε γίνει και η περίφημη πλέον ομιλία του Ίλια Ίβιτς στα αποδυτήρια, με σκοπό ακριβώς τον περιορισμό των πειθαρχικών παραπτωμάτων. Κάτι που προφανώς δεν εισακούστηκε.

Επιπρόσθετα, μένει να δούμε ποιες θα είναι οι μακροχρόνιες επιπτώσεις στον ίδιο τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο προβληματισμός για τις μετριότατες μέχρι στιγμής εμφανίσεις του είναι μεγάλος. Το εξωαγωνιστικό ήταν πάντα ένα θέμα, από την πρώτη του θητεία και το γνώριζαν καλά στην ομάδα όταν αποφάσισαν να προχωρήσουν στον δανεισμό του από την Άντερλεχτ (εξ ου άλλωστε και η περίφημη ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη περί ψυχιάτρου).

Το θέμα είναι πλέον πως ο Βόσνιος δεν επιτρέπει με τις όχι θετικές εμφανίσεις του στο γήπεδο να γίνουν τα... στραβά μάτια για όσα κάνει εκτός αυτού. Δεν είναι τυχαίο πως ο Ίλια Ίβιτς έχει εισηγηθεί την απόκτηση όχι ενός, αλλά δύο κεντρικών αμυντικών (μέχρι το καλοκαίρι), κάτι που πρακτικά σηματοδοτεί και το στάτους του διεθνούς στόπερ. Ο Βόσνιος, υπενθυμίζουμε πως βρίσκεται στην Ελλάδα με απλό δανεισμό, χωρίς option αγοράς.

Κάτι που σημαίνει πως για να επιτείνει την παραμονή του στην Ένωση θα πρέπει να αγοραστεί από την Άντερλεχτ. Υπήρχε έτσι κι αλλιώς απόσταση στο συγκεκριμένο κομμάτι από πέρυσι, με την... απελπισία του βελγικού συλλόγου να βοηθάει στον δανεισμό του, αλλά πλέον, με τη μέχρι στιγμής συνολική εικόνα του παίτκη, δεν μοιάζει καθόλου πιθανό η ελληνική ομάδα να μπει σε διαπραγματεύσεις αγοράς για τον Βόσνιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή ξεφτίλα για την ΑΕΚ - Γι’ αυτό έχουν ξενερώσει τελείως οι οπαδοί της - Έπιασε πάτο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags