Facebook Pixel Champions League: Ο ηρωικός βαθμός της Σίτι... χωρίς τερματοφύλακα, η επιστροφή του Ρέτσου και η προσευσή του Σον (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-07 00:28:00

Ο ηρωικός βαθμός της Σίτι... χωρίς γκολκίπερ, η επιστροφή Ρέτσου και η προσευχή του Σον (Vid)

Sportdog Team
Ο ηρωικός βαθμός της Σίτι... χωρίς γκολκίπερ, η επιστροφή Ρέτσου και η προσευχή του Σον (Vid)

Τρελή βραδιά στο Champions League!

Champions League: Το δεύτερο "πιάτο" της τέταρτης αγωνιστικής τα είχε όλα, με ουκ ολίγα αξιοσημείωτα και ασυνήθιστα σκηνικά να σημειώνονται στις αναμετρήσεις του Champions League.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα "τρελάθηκε" με την ατυχία της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είδε τον βασικό της τερματοφύλακα΄Έντερσον να τραυματίζεται και τον αναπληρωματικό, Μπράβο, να αποβάλλεται.

Η Σίτι έπαιξε για πάνω από δέκα λεπτά με τερματοφύλακα τον... δεξιό μπακ, Κάιλ Γουόκερ, κι όμως δεν δέχθηκε γκολ και κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην Αταλάντα!

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, η κίνηση του Χιούνγκ Μιν Σον να μην πανηγυρίσει το πρώτο γκολ που πέτυχε για την Τότεναμ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ως ένδειξη αλληλεγγύης για τον Αντρέ Γκόμες, που τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι Έβερτον - Τότεναμ πριν λίγες.

Η βραδιά είχε και ελληνικό ενδιαφέρον εκτός της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν. Αυτό αφορούσε τον Παναγιώτη Ρέτσο, που μπήκε αλλαγή στη μεγάλη νίκη της Μπάγερ Λεβερκούζεν επί της Ατλέτικο Μαδρίτης και επέστρεψε στο Champions League μετά από 27 μήνες!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags