Facebook Pixel Sportdog.gr | Premier League: Ο άσος της ημέρας, το ντέρμπι των τελευταίων και η αντίδραση της Τσέλσι!
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-04 20:28:00

Premier League: Ο άσος της ημέρας, το ντέρμπι των τελευταίων και η αντίδραση της Τσέλσι!

Sportdog Team
Premier League: Ο άσος της ημέρας, το ντέρμπι των τελευταίων και η αντίδραση της Τσέλσι!

Με πολύ δύσκολα παιχνίδια συνεχίζεται η 15η και εμβόλιμη αγωνιστική στην Premier League.

Στο κομμάτι αυτό θα αναλύσουμε όλα τα ματς της ημέρας, πλην των δύο ντέρμπι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, αλλά του Λέστερ – Γουότφορντ που είναι No bet λόγω των αποδόσεων.

[21.30] Τσέλσι – Άστον Βίλα

Από δύο συνεχόμενες ήττες προέρχεται η Τσέλσι, η οποία σιγά – σιγά υποχωρεί στη μάχη της τετράδας. Μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Σίτι, υπέστη ήττα σοκ εντός έδρας με 1-0 από τη Γουέστ Χαμ, ούσα βέβαια και κουρασμένη από τη ματσάρα για το Champions League με τη Βαλένθια στο Champions League. Απόψε οι παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και απέναντί τους θα βρουν τον ιδανικό αντίπαλο. Μπορεί η Βίλα να προέρχεται από το 2-2 στη Γιουνάτεντ, όμως περισσότερο ανέδειξε τα προβλήματα των «κόκκινων διαβόλων» παρά φάνηκε πως είναι σε κάποια τρομερή κατάσταση. Γκολ πάντως βρίσκουν εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και ίσως βρουν κι απόψε απέναντι στην προβληματική άμυνα των «μπλε». Εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 1-1-5 πάντως και βρίσκονται μόλις δύο πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Τσέλσι θα νικήσει και παρότι δεν αξίζουν οι αποδόσεις, αξίζει να ρισκάρουμε με τα γκολ.

Εκτίμηση: 1 και over 2.5 (1.65)
 

[21.30] Γουλβς – Γουέστ Χαμ

Στο 1-1 κόλλησε εντός έδρας με τη Σέφιλντ η Γουλβς, ωστόσο παρέμεινε στην έβδομη θέση και διατήρησε το αήττητο εννέα αγωνιστικών. Έχει έξι συνεχόμενα goal-goal με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1. Η Γουεστ Χαμ βρίσκεται πλέον στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και προέρχεται από το μεγάλο διπλό με 1-0 στην Τσέλσι. Έπαιξαν έξυπνα, αιφνιδίασαν τους κουρασμένους Λονδρέζους και επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες και επτά συνολικά αγωνιστικές. Εκτός έδρας έχουν ρεκόρ 2-3-2, ενώ στις τρεις τελευταίες εξόδους τους έχουν πετύχει ένα γκολ. Ανώτερη ομάδα η Γουλβς, ξέρει να μη χάνει, μπορεί να κάνει την υπέρβαση με το τρίποντο.

Εκτίμηση: 1 (1.80)
 

[21.30] Σαουθάμπτον – Νόριτς

Ντέρμπι ουραγών έχουμε απόψε καθώς Σαουθάμπτον και Νόριτς βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη με 12 και 11  βαθμούς αντίστοιχα. Καμία λοιπόν από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει, καθώς θα μείνει πίσω στη μάχη της παραμονής. Οι γηπεδούχοι εντός έχουν ρεκόρ 1-1-5 και προέρχονται από τη μεγάλη νίκη με 2-1 κόντρα στην τελευταία πλέον Γουότφορντ μετά το 2-2 στην έδρα της Άρσεναλ, ενώ μετρούν τέσσερα σερί goal-goal. Έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους και μόνο ένα δεν ήταν goal-goal, αυτό που έχασαν από τη Λέστερ με 0-9! Η Νόριτς από την πλευρά της προέρχεται από το 2-2 με την Άρσεναλ, ματς στο οποίο άξιζαν και τη νίκη στο φινάλε, ενώ εκτός έδρας έχουν ρεκόρ επίσης 1-1-5. Έχουν σκοράρει από δύο γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια τους και δείχνουν σε καλή κατάσταση. Θα αποφύγουμε το σημείο, αν και οι γηπεδούχοι έχουν ένα μικρό προβάδισμα και θα κρατήσουμε το goal-goal βάσει κυρίως των τραγικών αμυνών τους.

Εκτίμηση: goal-goal (1.60)


Πηγή: onlinebet24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags