Facebook Pixel «Με εξαίρεση τον Σισέ, όλοι είναι για λύπηση»
| 2011-01-24 23:01:00

«Με εξαίρεση τον Σισέ, όλοι είναι για λύπηση»

«Με εξαίρεση τον Σισέ, όλοι είναι για λύπηση»

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει μέσα από το blog του για το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού που χάθηκε, την πολυμετοχικότητα που έσβησε και τα χρήματα που αναζητούνται για να μην πέσει η ομάδα στον… βράχο.

Το πρωτάθλημα τελείωσε ουσιαστικά από τον Ιανουάριο για τον Παναθηναϊκό και οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσοι μπορούν και θέλουν, καλούνται να θέσουν από τώρα τις βάσεις για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα.
Το παραμύθι με τη διοικητική φαρσοκωμωδία πρέπει να λήξει τώρα. Ο Παναθηναϊκός απαξιώνεται και πρέπει εδώ και τώρα να δοθεί μία λύση για να μπορέσει να προχωρήσει η ομάδα.

Αυτή η ομάδα έκλεισε τον κύκλο της. Τα παιδιά δεν μπορούν. Με εξαίρεση τον Σισέ όλοι οι άλλοι είναι για λύπηση. Την ίδια στιγμή, ο Φερέιρα ζει στον κόσμο του, πιστεύοντας πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει με τη διαφορά των 7 βαθμών. Και που στηρίζει τις ελπίδες του; Να έπαιζε μπάλα ο Παναθηναϊκός, να το καταλάβω. Αλλά ο Πορτογάλος ανέλαβε την ομάδα στο -3 και την πήγε στο -7 χωρίς να έχει βελτιώσει στο παραμικρό την απόδοση της. Και όποιος νομίζει πως οι "πράσινοι" έπαιξαν καμιά μπάλα στα νικηφόρα παιχνίδια με Ξάνθη-Αρη-Καβάλα, απλά παραμυθιάζεται...

Και φυσικά το μεγαλύτερο λάθος του Πορτογάλου ήταν η μη χρησιμοποίηση των βασικών στο ντέρμπι-κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ξεκουράστηκαν τα παιδιά και έβγαλαν μάτια στη Νέα Σμύρνη! Το κύπελλο αποτελούσε μία ευκαιρία για εξιλέωση και πετάχτηκε στα σκουπίδια. Και μέσα σε 4 μέρες τελείωσαν ουσιαστικά τα πάντα μετά και από την ισοπαλία με τον Πανιώνιο. Ωστόσο δεν υπάρχει κάποιος γενικός αρχηγός στην Παιανία για να εξηγήσει στον Φερέιρα και στον Φρέιτας, πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι χορτασμένος από τρόπαια και δεν έχει την πολυτέλεια να βάζει σε δεύτερη μοίρα το κύπελλο Ελλάδος.

Η διοικούσα επιτροπή κλήθηκε να οδηγήσει το καράβι μέχρι το καλοκαίρι. Και που να το οδηγήσει με άδεια ταμεία; Όποιος δεν το έχει καταλάβει, ακολουθεί μία ευθεία γραμμή που οδηγεί στο βράχο. Λύση επί της ουσίας δεν δόθηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, συντηρείται μία αρρωστημένη κατάσταση και κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το οικονομικό. Διάθεση μπορούν να έχουν οι Γόντικας-Πολέμης-Νίκας-Βεκρής, χρήμα όμως δεν υπάρχει...

Πρέπει εδω και τώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η πολυμετοχικότητα έσβησε. Όποιος είναι διατεθειμένος να επενδύσει στον Παναθηναϊκό, πρέπει να βγει τώρα μπροστά και όχι να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Ο σύλλογος χρειάζεται μία διοίκηση που θα ξεκινήσει από τώρα τον προγραμματισμό για τη δημιουργία μίας ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Ξεκινώντας από τον προπονητή και από τον τεχνικό διευθυντή για να μπορέσει στη συνέχεια να απομακρύνει τους παίκτες που δεν μπορούν και να ενισχύσει την ομάδα με νέο αίμα.

Υ. Γ. Τουλάχιστον ας καταλάβουν οι παίκτες πως στο επαναληπτικό παιχνίδι με την ΑΕΚ για το κύπελλο θα πρέπει να δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο και να παλέψουν για την υπέρβαση. Το 0-2 δύσκολα ανατρέπεται, ωστόσο είναι υποχρεωμένοι να προσπαθήσουν.

Πηγή: Prasinanea.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags