Facebook Pixel Να γιατί κατηγορεί τον Πατέρα ο Βγενόπουλος!
| 2010-12-21 20:21:00

Να γιατί κατηγορεί τον Πατέρα ο Βγενόπουλος!

Να γιατί κατηγορεί τον Πατέρα ο Βγενόπουλος!

Πριν λίγες ώρες γράφαμε πως ο sportdog ανακάλυψε την αφορμή της αποχώρησης του Βγενόπουλου από τον Παναθηναϊκό. Μάθαμε το μυστικό, το διασταυρώσαμε και το αποκαλύπτουμε...

Ο "Βγενό" χαλάστηκε, ξενέρωσε μέχρι εκεί που δεν παίρνει, με την εικόνα και την απάθεια των παικτών στην ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου. "Αυτοί έπαιζαν λες και ήθελαν να χάσουν", έλεγε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, ωστόσο για την εικόνα αυτή δεν τα είχε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος του έφταιγε, ο Νικόλας Πατέρας. Αυτόν θεώρησε υπεύθυνο για την "κατάντια", όπως χαρακτήριζε την απογοητευτική εμφάνιση του τριφυλλιού.

Αποκλειστικό υπεύθυνο θεώρησε τον Πατέρα, γι΄ αυτό και έκοψε διπλωματικές σχέσεις μαζί του, γι΄ αυτό και δεν τον ενημέρωσε για τις κινήσεις του, παρότι μέχρι πρότινος οι δυο τους θεωρούνταν αχώριστο δίδυμο. Κι αυτό είναι κάτι που δεν επιδέχεται συζήτησης.

Πώς γίνεται, όμως, βρε Ανδρέα να φταίει ο Νικόλας; Αυτός έπαιζε στο ματς με τον Βόλο; Εκτός κι αν εννοεί κάτι άλλο. Αυτό κι αν είναι χοντρό. Και μετά συζητούσαν για ενιαίο και πολυμετοχικό. Τη στιγμή που ο ένας μαχαιρώνει πισώπλατα τον άλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags