Facebook Pixel Δεν πειράζει παιδιά, του χρόνου!
| 2011-01-29 20:07:00

Δεν πειράζει παιδιά, του χρόνου!

Δεν πειράζει παιδιά, του χρόνου!

Με τίποτα δεν σκοράρουν στα μεταξύ τους παιχνίδια Κέρκυρα και Ηρακλής, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής. Μόλις δύο γκολ (1-1) στις προηγούμενες τρεις φετινές τους συναντήσεις. Από βαθμολογικής πλευράς… τι είχαμε τι χάσαμε.

Ο Ηρακλής έφτασε τους 23 βαθμούς και η Κέρκυρα τους 24 στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν μετριότατο και οι φάσεις ελάχιστες. Η Κέρκυρα ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και στα πρώτο 20λεπτο είχε κάποιες… ψευτοευκαιρίες με μακρινά σουτ, όμως ο Ελευθερόπουλος ήταν σε καλή μέρα και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Μετά το πέρας της πρώτης μισής ώρας ο Ηρακλής ισορρόπησε το ματς και προσπάθησε να βγει και μπροστά, ωστόσο μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους δεν κατάφερε να κάνει τη μεγάλη φάση.

Αντίθετα, το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Στο 54’ η Κέρκυρα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Καλαντζής έβαλε την προβολή από κοντά, αλλά ο Ελευθερόπουλος μπλόκαρε πάνω στη γραμμή, ενώ στο 66’, από φάουλ του Λίμα, ο Κυριαζής βρήκε ελάχιστα τη μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε στο δοκάρι. Ο «Γηραιός» είχε άλλη μία καλή στιγμή στο 75’, όταν ο Μάρα κατέβασε ωραία τη μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά σούταρε ψηλά άουτ, ενώ η απάντηση των «Φαιάκων» ήρθε δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Στολτίδης με κεφαλιά από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στα επόμενα λεπτά είδαμε ένα ματς με καλό ρυθμό, αλλά χωρίς την κλασική ευκαιρία. Έτσι λοιπόν, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή του Επαλέ με την φανέλα του Ηρακλή, ο Καμερουνέζος είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 9 Ιανουαρίου του 2006 με την φανέλα του «Γηραιού», αλλά και η τρίτη φετινή ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων χωρίς τέρματα (0-0 στον πρώτο γύρο και στο πρώτο ματς του Κυπέλλου).

Το LIVE του sportdog:

90+4' Τέλος της αναμέτρησης

90+2' Πιέζει ο Ηρακλής, τις φάσεις η Κέρκυρα.
Δυνατό σουτ του Στολτίδη, ο Ελευθερόπουλος απομακρύνει.

77' Κοντά στο 0-1 η Κέρκυρα. Ο Γραμμόζης βγάζει τη σέντρα στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ο Στολτίδης παίρνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα φεύγει για λίγα εκατοστά πάνω από το δοκάρι

75' Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους
. Ο Μάρα κατεβάζει τη μπάλα μέσα στην περιοχή, επιχειρεί και το σουτ, όμως σημαδεύει ψηλά άουτ

64' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Από εκτέλεση φάουλ του Λίμα, ο Κυριαζής βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα με το κεφάλι και τη στέλνει στο δοκάρι

55' Αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Επαλέ στην θέση του Ρόμπλες

54' Καλή ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Στολτίδης γυρίζει μέσα στην περιοχή στον Καλαντζή, αυτός κάνει αμέσως το σουτ, όμως ο Ελευθερόπουλος μπλοκάρει πάνω στη γραμμή

51' Δυνατό σουτ του Σολτάνι, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
Μέτριο θέαμα μέχρι τώρα. Ελπίζουμε στην επανάληψη να δούμε κάτι καλύτερο...

40' Απόλυτα μοιρασμένο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις...

27' Ωραίο κίνηση και σουτ του Μαχόπ, μπλοκάρει ο Κωνσταντόπουλος. Πολύ καλός και δραστήριος ο νέος παίκτης του "Γηραιού"

17' Σουτ του Τσίγκα έξω από την περιοχή, πέφτει και μπλοκάρει ο Ελευθερόπουλος

9' Καλή στιγμή για την Κέρκυρα. Ύστερα από γύρισμα του Επστάιν ο Στολτίδης πιάνει το σουτ από κοντά, όμως η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ

1' Έναρη της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσικάς, Χοσέμι, Κυριαζής, Λίμα, Πίτου, Στάμου, Σολτάνι (83' Τσίτας), Ζερκά (64' Μάρα), Μαχόπ, Ρόμπλες (55' Επαλέ)

Στον πάγκο: Μπαντής, Κατσαμπής, Κανακούδης, Χατζηλιάδης

Κέρκυρα(Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο (46' Μίχος), Μακρής, Χαμπλ (77' Γραμμόζης), Καλαντζής, Στολτίδης, Επστάιν, Τσίγκας (64' Μαζνόφ) 

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Ιωάννου Δημ., Ιωάννου Ηλ., Φλαβίνιο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags