Facebook Pixel «Μεγάλη ικανοποίηση…»
| 2011-02-06 19:49:00

«Μεγάλη ικανοποίηση…»

«Μεγάλη ικανοποίηση…»

Ο Νταβίντ Φουστέρ μετατρέπεται σιγά σιγά σε… ήρωα του φετινού Ολυμπιακού και αυτό φαίνεται πως του αρέσει πάρα πολύ. Όταν μάλιστα όλο το γήπεδο τραγουδάει το όνομά του, όλα είναι τέλεια.

«Είναι πολύ σημαντικό που σκοράρω, όμως πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Όλοι μας βάζουμε τα γκολ. Εγώ προσπαθώ να είμαι στη θέση που πρέπει και να βοηθάω την ομάδα μου», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Ξάνθη με δικό του γκολ.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι όλο το γήπεδο τραγουδούσε το όνομά του μετά το γκολ που πέτυχε, εξήγησε: «Είναι μεγάλη ικανοποίηση όταν ολόκληρο γήπεδο τραγουδάει το όνομά σου ρυθμικά. Προσπαθώ να τους το ανταποδώσω, κάνοντας το καλύτερο για την ομάδα»

Για το ματς που ακολουθεί με τον Άρη, σημείωσε: «Είναι πολύ δύσκολο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια δύσκολη ομάδα με μια δύσκολη έδρα, όμως πάμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Κι εκεί θα πάμε για να κερδίσουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα έπρεπε να ανταποκριθεί μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς. Ερχόμασταν από μία ήττα που μας πόνεσε πολύ. Τουλάχιστον τα καταφέραμε και στρέφουμε όλη μας την προσοχή στο πρωτάθλημα, που είναι και ο μόνος μας στόχος. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει και ο Παναθηναϊκός, όμως εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας, που είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags