Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψάχνει αντίδραση η Μονακό
| 2017-09-29 10:11:00

Ψάχνει αντίδραση η Μονακό

Sportdog Team
Ψάχνει αντίδραση η Μονακό

Η Μονακό μετά το στραπάτσο από την Πόρτο θέλει άμεσα να αντιδράσει. Υποδέχεται τη Μονπελιέ που αντιστάθηκε στην Παρί.
 

*** Ο άσος στο 1,35. Το διπλό στο 9,00.

*** 11-4-0 στα 15 τελευταία.

ΜΟΝΑΚΟ: Στα δύο πιο δυνατά παιχνίδια που έδωσε ως τώρα πάτωσε. Πρώτα έχασε με 4-0 στη Νις αλλά έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης με τα 3-0 επί του Στρασβούργου και το 4-0 στη Λιλ. Την Τρίτη όμως στο 3-0 από την Πόρτο ήταν αποκαρδιωτική. Είχε ελάχιστες ευκαιρίες, αμυντικά ήταν αργή ενώ ο κόσμος γκρίνιαξε για τις επιλογές του Ζαρντίμ στην επίθεση.

Θα κάνει κάποιες αλλαγές, ο Βέλγος Τίλεμανς στο κέντρο και κυρίως ο Γιόβετιτς σαν παρτενέρ του Φαλκάο είναι δύο από αυτές. Ο Πορτογάλος κόουτς δέχθηκε κριτική για το ότι ξεκίνησε στην επίθεση τον άπειρο Ντιακαμπί και όχι τον Γιόβετιτς, «δεν χάσαμε επειδή έπαιξε ο Ντιακαμπί αλλά γιατί ήμασταν ανύπαρκτοι στις μονομαχίες» είπε ο Ζαρντίμ.

Σταθερά over όλα τα εντός έδρας.

Εξέτισε ο δεξιός μπακ Σιντιμπέ (6/1) που μάλλον θα παίξει αριστερά ώστε να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Ζόρζε (7/0). Επιστρέφει και ο γκολκίπερ Σούμπασιτς (5) αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα ξεκινήσει αφού ο Μπενάλιο ικανοποιεί. Ο Λεμάρ (6/0) είναι πιθανό να καθίσει στον πάγκο αφού έχει και πάλι μικροτραυματισμό.  Για πρώτη φορά αναμένεται να είναι βασικός ο Κεϊτά Μπαλντέ (Λάτσιο).

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Με φουλ άμυνα και πολύ προσεκτικό παιχνίδι παίζοντας με 5-4-1, εκμεταλλευόμενη και τον κακό αγωνιστικό χώρο πήρε δίκαιο 0-0 από την Παρί. Είχε ηρεμία, δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο, δεν κυνήγησε όμως όσο θα μπορούσε κάποιες κόντρες. Ο πρόεδρος έδωσε πριμ νίκης σ’ όλο το γκρουπ.

Είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει με το ίδιο σύστημα αφού ο αντίπαλος είναι και πάλι μεγάλου διαμετρήματος. Δεν έχει νεότερα προβλήματα. Τιμωρημένος τρίτο αγώνα ο βασικός φορ Σιό (4/1).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΜΟΝΑΚΟ (4-4-2):  Μπενάλιο (2) – Αλμ. Τουρέ (2/0), Γκλικ (7/2), Ζέμερσον (7/2), Σιντιμπέ (6/1) – Φαμπίνιο (7/1), Τίλεμανς (5/0), Μπαλντέ  (1/0), Γκεζάλ (4/1) – Φαλκάο (7/11), Γιόβετιτς (3/1).

ΜΟΝΠΕΛΙΕ (5-3-1-1): Λεκόντ (7) – Αγκιλάρ (4/0), Μέντες (7/1), Κονγκρέ (6/1), Χίλτον (3/0), Ρουσιγιόν (6/0) – Λαν (7/0), Σκιρί (5/0), Σαμπιά (3/0) – Σεσενιόν (5/0) – Νίνγκα (7/0).

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (1): Η Μονακό εντός Γαλλίας τουλάχιστον έχει τον τρόπο να διασπά κάθε είδους άμυνα. Η Μονπελιέ σήμερα δεν θα έχει και το πλεονέκτημα του τερέν χωραφιού που είχε με την Παρί. Ο άσος που πήρε και λίγο τα πάνω του είναι σωστός στο 1,35. Αξιόλογο και το 2,20 του Γιόβετιτς για anytime.

Πηγή: matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags