Facebook Pixel Sportdog.gr | Με νίκη μόνος πρώτος ο Πανιώνιος!
| 2017-10-02 09:12:00

Με νίκη μόνος πρώτος ο Πανιώνιος!

Sportdog Team
Με νίκη μόνος πρώτος ο Πανιώνιος!

Πρώτη αναμέτρηση της Λαμίας στη φυσική της έδρα, υποδέχεται τον Πανιώνιο, ο οποίος αν επικρατήσει θα ανεβεί μόνος πρώτος στην κορυφή!
 

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

*** Τσίμπησε ο άσος και από το 3,30 ανέβηκε στο 3,60, έπεσε το διπλό στο 2,20 από το 2,50 που άνοιξε.

*** Πρώτο ματς της Λαμίας στη φυσική της έδρα.

ΛΑΜΙΑ: Στη μακράν χειρότερή της εμφάνιση ουσιαστικά δεν μπόρεσε να προβάλει την παραμικρή αντίσταση στο ...οικείο Περιστέρι (εκεί έπαιξε με Ολυμπιακό, ΑΕΚ) κι έχασε πολύ εύκολα με 3-0 από τον Ατρόμητο. Εκτός τόπου και χρόνου στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο κινδύνευσε και πάλι παρότι ο αντίπαλός της έριξε το ρυθμό.

«Ηταν μια πολύ κακή εμφάνιση, αλλά υπόσχομαι πως δεν θα επαναληφθεί. Δυστυχώς μας βγαίνει η κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια, με την επιστροφή στη φυσική μας έδρα, η κατάσταση θα βελτιωθεί» σημείωσε ο Μπάμπης Τεννές.

Εχει σκοράρει μόνο σε ένα ματς. Ξεσηκωμός στην πόλη για το πρώτο ματς στη Σουπερλίγκα κι ενώ δεν έχουν προκύψει προβλήματα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Παπαδόπουλος - Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης - Ομο, Μπλάζιτς - Βάντερσον, Πίτι, Ακόστα - Βουό

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα, δεν είναι υπερβολικό να σημειωθεί πως το τελικό 4-1 τον αδικεί, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες να εκτοξεύσει ακόμα υψηλότερα το δείκτη του σκορ.

«Οι παίκτες μου έδωσαν μια πολύ όμορφη παράσταση και ικανοποίησαν τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται. Δεν ζαλιζόμαστε από τη θέση μας στη βαθμολογία, γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας και προχωρούμε» απόλυτα ικανοποιημένος ο Μιχάλης Γρηγορίου, που εγκωμίασε τον Μασούντ.

Εξακολουθεί αήττητος (3-2-0), σε όλα τα ματς έχει προηγηθεί στο σκορ, αν κερδίσει στη Λαμία ανεβαίνει μόνος πρώτος. Ετοιμος ο Σιώπης (2/0), δεν τα κατάφερε ο Ντουρμισάι (4/1), παραμένουν απόντες Οικονόμου (-) και ο δεύτερος κίπερ Μπαντής (-).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κότνικ - Βλάχος, Γκιοτά, Μπανανά, Χατζισαφί - Σιώπης, Κόρμπος - Λάμπρου, Μασούντ, Σπιριντόνοβιτς - Γεσίλ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (2): Βγάζει πολλή κούραση η Λαμία, ο Τεννές κόντυνε πάρα πολύ το ροτέισον στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Ο Πανιώνιος συμπεριφέρεται με τον αέρα διεκδικητή του τίτλου, η δυναμική του δεν περιορίζεται σε μια θέση στην πεντάδα. Παρά τον ενθουσιασμό της γηπεδούχου για το πρώτο ματς στην έδρα της, κυκλώνουμε το διπλό στο 2,25 Stoiximan.

matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags