Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έπεσε» ο «άσος» του Παναθηναϊκού...
| 2017-10-16 10:27:00

«Έπεσε» ο «άσος» του Παναθηναϊκού...

Sportdog Team
«Έπεσε» ο «άσος» του Παναθηναϊκού...

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα πνίγουν τον Παναθηναϊκό, που αναζητά μια σανίδα σωτηρίας. Πάντα με τον Ηλία Φυντάνη στον πάγκο η Λάρισα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

*** Στο 1,20-1,25 από το 1,30, που άνοιξε ο άσος, στο 14,40 το διπλό.

*** Κύπελλο: Παναθηναϊκός - Λάρισα 2-0 (20/9).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:
 Η τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του στη Λεωφόρο τον οιστρηλάτησε και χωρίς να είναι καλός, κατάφερε να επιβληθεί με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα. Πέτυχε τα δύο γκολ πριν το πρώτο τέταρτο έχοντας θετική αύρα από την απαράμιλλη συμπαράσταση των φίλων του, έκτοτε φάνηκε το άγχος και η πίεση από τα όσα συμβαίνουν.

«Θα παλέψουμε, φάρμακό μας τα νικηφόρα αποτελέσματα» τα λόγια του Μαρίνου Ουζουνίδη, που αποθεώθηκε, ενώ έσπευσε να ζητήσει από τους διοικούντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ξεκαθαρίσουν αν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας. Εξακολουθεί να βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση υπό το φόβο καταγγελιών πρώην παικτών του που επισείουν την άμεση  αφαίρεση βαθμών, ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να μη βρεθεί στον γκρεμό, οι παλαίμαχοι εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση κατά της νυν διοίκησης.

Τουλάχιστον αναμένει κάποια χρήματα από την πώληση του κίπερ Βλαχοδήμου (6/0) στην Μπενφίκα, στην οποία θα μεταβεί τον Γενάρη. Πάντα απόντες Τσάβες (5/1), Λουτσιάνο (4/0), Δώνης (2/0), επιστρέφει ο Κουτρουμπής (4/0), εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Καμπέσας (3/0).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Βλαχοδήμος - Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (Κολοβέτσιος), Μολέδο, Χουλτ - Σιλά, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ - Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Λουντ

ΛΑΡΙΣΑ: Παίζοντας με τον υπηρεσιακό Ηλία Φυντάνη στον πάγκο μπορεί να μην ήταν καλή στο δημιουργικό τομέα, όμως στο 89΄ πήρε το βαθμό με το εντός 1-1 ενάντια στον ΠΑΟΚ κι ενώ από το 87΄είχε αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα.

«Η Λάρισα απέδειξε πως έχει υλικό για την επτάδα και όχι να βρίσκεται τόσο κάτω στη βαθμολογία» τα λόγια του Φυντάνη που ...προσωρινά παραμένει όσο περιβάλλεται από την εμπιστοσύνη του Κούγια. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η ενέργεια του τελευταίου να φτύσει τον Ελ Σαντούρι και για την οποία τιμωρήθηκε με δύο μήνες απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους!

Εχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, παραμένει χωρίς νίκη (0-3-3), εκτός έδρας έχει δεχθεί τρεις τριάρες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς, εντός έχει τρεις ισοπαλίες, αν εξαιρεθεί το 0-0 με τον Ατρόμητο, στα υπόλοιπα ματς έμεινε πίσω στο σκορ. Απών ο Γιοβάνοβιτς (3/0), ούτε τώρα ο Γκόλιας (4/0), δύσκολα ο Λαγός (3/0), που πάντως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μπόζοβιτς - Ρέντας, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας - Φατιόν, Αγκάνοβιτς - Κριζμάν, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς - Ναζλίδης

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Under 2,5): Νέο συλλαλητήριο στη Λεωφόρο, ο χιλιοταλαιπωρημένος Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να αξιοποιήσει το αναμενόμενο ορμητικό του ξεκίνημα, αλλά έχει κατ΄ επανάληψη αποδειχθεί πως επί Ουζουνίδη εντός έδρας θωρακίζει την άμυνά του, εξ ου και το under 2,5 στο 1,67 (Stoiximan).

Matchmoney.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags