Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα φτάσετε στο ταμείο! Τι να παίξετε σήμερα στο Ατλέτικο-Ρεάλ
| 2017-11-18 10:25:00

Έτσι θα φτάσετε στο ταμείο! Τι να παίξετε σήμερα στο Ατλέτικο-Ρεάλ

Sportdog Team
Έτσι θα φτάσετε στο ταμείο! Τι να παίξετε σήμερα στο Ατλέτικο-Ρεάλ

Σημαντικό παιχνίδι!

Ατλέτικο Μαδρίτης: Δεν την έπαιρνε για άλλη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα και κατάφερε να αποδράσει από το «Ριαθόρ» με 0-1, με το γκολ να έρχεται με φάουλ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Δεν έκανε καλή εμφάνιση για άλλη μια φορά και φαινόταν ότι πάει φουλ για ισοπαλία και πάλι. Ο Τόμας όμως της χάρισε το τρίποντο και μαζί την ηρεμία την οποία χρειαζόταν πάρα πολύ μέσα στη διακοπή, για να δουλέψει απερίσπαστη. Μπορεί να μην χάνει στα οχτώ τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά είναι νωχελικές οι εμφανίσεις της και ο Σιμεόνε είναι πολύ προβληματισμένος. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, υποδέχεται την Τετάρτη το βράδυ την Ρόμα και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει ο υπερπολύτιμος Κόκε (8/2) του οποίου η απουσία φάνηκε στο δημιουργικό κομμάτι της Ατλέτικο και δεν είναι τυχαίο ότι ο Σιμεόνε είχε σταθεί αρκετές φορές σε δηλώσεις του στην απουσία του. Μέσα και ο μπακ Φελίπες Λουίς (7/0), αλλά και ο καλός μεσοεπιθετικός Καράσκο (8/3). Ουσιαστικά κομπλέ αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι για τον Τσόλο. Πάντως το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Γκριζμάν έχει στοιχίσει στην Ατλέτικο.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-1-4-1): Όμπλακ - Χουανφράν, Γοδίν, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς – Γκάμπι - Τόμας, Σαούλ, Κορέα, Κόκε – Γκριζμάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Έπρεπε να πάρει το τρίποντο κόντρα στη Λας Πάλμας για να ηρεμήσει το κλίμα στο εσωτερικό της, έπειτα από τις δύο κολλητές ήττες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και την πήρε με 3-0. Δεν έπιασε καμιά σπουδαία απόδοση, αλλά το ζητούμενο ήταν η νίκη και ήρθε εν τέλει. Τώρα πάει να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο στο μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει αυτό το ματς. Θα είναι μεγάλο πλήγμα για την ψυχολογία της σε αυτό το χρονικό σημείο να ηττηθεί στο ντέρμπι, διότι εκτός όλων των άλλων θα χάσει και περαιτέρω έδαφος στη μάχη του τίτλου. Υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του Ράμος και του Κριστιάνο στην προπόνηση, αλλά ο Ζιντάν προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός.

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει έπειτα από δύο μήνες και το πρόβλημα που είχε στην καρδιά ο μπακ Καρβαχάλ (6/0), ο οποίος είναι καλά. Θα πάρει φανέλα βασικού. Σταθερά εκτός ο πορτιέρε Νάβας (6/0), ο χαφ Κόβασιτς (2/0) και ο μεσοεπιθετικός Μπέιλ (5/2). Ο τελευταίος για άλλη μια φορά ταλαιπωρείται από τραυματισμό και φαίνεται πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ο Ζιντάν «πονοκεφαλιάζει» με το ντεφορμάρισμα του Κριστιάνο, αλλά και του Μπενζεμά.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-1-2): Κασίγια – Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο – Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος – Ίσκο – Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Εκτίμηση Πολύ μεγάλο ντέρμπι στη Μαδρίτη, με τις δύο ομάδες να μην είναι και στην καλύτερη τους φάση, με τα επιθετικά «όπλα» τους ντεφορμέ. Κανένας δεν θέλει να χάσει, καθώς θα βαρύνει κι άλλο το κλίμα στην πλευρά του ηττημένου. Κάπου στα 2-3 γκολ θα κριθεί. Δεν αναμένεται να… ξεφύγει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags