Facebook Pixel Sportdog.gr | 1,40 πληρώνει ο άσος στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
| 2017-11-20 10:10:00

1,40 πληρώνει ο άσος στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Sportdog Team
1,40 πληρώνει ο άσος στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Κεκλεισμένων των θυρών, τελευταία αγωνιστική τιμωρίας για την Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Απογοητευτικός σε ένα ακόμα ντέρμπι στο λεκανοπέδιο, έχασε 1-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 8΄ έως το 35΄, όμως σε αυτό το διάστημα δέχθηκε το γκολ που του κόστισε την ήττα, στο υπόλοιπο ήταν άτολμος και δεν μπόρεσε να φτιάξει μια ουσιαστική ευκαιρία.

«Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει και κάθε φορά που παίζουμε ντέρμπι στην Αθήνα εμφανιζόμαστε τόσο φοβισμένοι, η ΑΕΚ μας κέρδισε γιατί ήταν πιο έξυπνη» σημείωσε ο Ρατζβάν Λουτσέσκου, που πολύ δύσκολα θα κρατήσει τη θέση του.

Αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας (0-3-2), τουλάχιστον στην τιμωρημένη Τούμπα μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Με νίκη στο ντέρμπι ενάντια στον Ατρόμητο πιάνει την ΑΕΚ στην κορυφή.

Τιμωρημένοι Σαμπράνο (7/0), Μπίσεσβαρ  (6/0), Πέλκας (9/2), κανονικά ο Ελ Καντουρί (8/0) και ο Λέοβατς (9/1). Προφυλάχθηκε ο Μαουρίτσιο (6/2), εξακολουθεί εκτός ο Λεβέκ (1/0), λείπουν καιρό ο κίπερ Γλύκος και ο Μυστακίδης.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ρέι - Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια - Κάνιας, Τσίμιροτ - Μακ, Ελ Καντουρί, Κάμπος - Πρίγιοβιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας (0-0) τον Πανιώνιο, αλλά σημείωσε ιστορικό ρεκόρ μένοντας σε δέκατο διαδοχικό αγώνα (5-5-0) αήττητος στο πρωτάθλημα, πρώτη φορά που το κατορθώνει. Γεμάτο ματς με αρκετές φάσεις, οι περισσότερες ήταν δικές του, ένιωσε και κάποιες απειλές.

«Αυτό που διαπίστωσα είναι πως η ομάδα μου ζήτησε πιο πολύ τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε αλλά και να διευρύνονται» η τοποθέτηση του Νταμίρ Κάναντι.

Δεν έχει δεχθεί γκολ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια! Με ισοπαλία στην Τούμπα, πιάνει πάλι την ΑΕΚ στην κορυφή, με νίκη μένει μόνος πρώτος.

Εχουν προκύψει πολλά προβλήματα, τιμωρημένοι ο σημαντικότατος αριστερός μπακ Γιαννούλης (10/0), και ο ποιοτικός χαφ Ουάρντα (8/2), υπάρχει συμφωνία να μην αγωνιστεί ο βασικότατος στόπερ Χατζηησαΐας (10/0), και οι τρεις είναι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ. Φρέσκο πρόβλημα και απών ο Μανούσος (9/2), εκτός αποστολής έμεινε και ο αριστερός μπακ Οριόλ (-). Πολύ πιθανό ο Κάναντι να πάει σε σύστημα με τρεις στόπερ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-3): Γιαννιώτης - Ζησόπουλος, Ρισβάνης, Καρασαλίδης - Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης - Ούμπιντες, Ντάουντα, Ντιγκινί

ΣΤΟΙΧΗΜΑ (Νo bet): Ντέρμπι κορυφής και γερών απουσιών στην τιμωρημένη και πάλι Τούμπα. Υπό ασφυκτική πίεση  ο Λουτσέσκου, θα πηγαίναμε στην κόντρα του 1,40 αν ο Ατρόμητος δεν στερούταν πολλά βασικότατα στελέχη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags