Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν έχουν περιθώρια οι «Μπλε»
| 2017-12-12 09:58:00

Δεν έχουν περιθώρια οι «Μπλε»

Sportdog Team
Δεν έχουν περιθώρια οι «Μπλε»

Τρεις προτάσεις για καλό ταμείο!

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ

Η Χάντερσφιλντ ήταν καλή σε όλες τις γραμμές κόντρα στην Μπράιτον και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις σερί ήττες παίρνοντας ανάσα. Ο Ντάβιντ Βάγκνερ ήταν ευχαριστημένος και καλεί τους παίκτες του να δείξουν ίδιο πρόσωπο με Τσέλσι, ειδικά στον αμυντικό τομέα, όπου μετά από καιρό κατάφεραν να μην δεχτούν γκολ. Εκτός οι Στάνκοβιτς (μπακ) και Μπίλινγκ (μέσος), αμφίβολος ο μπακ Χέφελε. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Φαν Λα Πάρα.

Η Τσέλσι δέχτηκε πολύ νωρίς το γκολ στην έδρα της Γουέστ Χαμ και έχασε μετά από επτά αγωνιστικές, μένοντας οριστικά εκτός της μάχης του τίτλου. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είδε μάλιστα και τους διώκτες της για την τρίτη θέση να πλησιάζουν και δεν θέλει νέα απώλεια εκτός έδρας, εν' όψει και του δύσκολου προγράμματος συνεχόμενων αγώνων που ακολουθεί τις προσεχείς εβδομάδες. Eκτός ο μπακ Λουίζ, αμφίβολος ο μέσος Ντινκγουότερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΣΤΟΟΥΚ

Η Μπέρνλι παραμένει ψηλά στη βαθμολογία μετά την νίκη επί της Γουότφορντ, όμως δεν έχει κάνει δύο σερί θετικά αποτελέσματα εδώ και πέντε αγωνιστικές. Ο Σον Ντάις ζητάει μεγαλύτερη σταθερότητα, την οποία τουλάχιστον αμυντικά οι παίκτες του δείχνουν εντός έδρας, κρατώντας ανέπαφη εστία στα 5 από τα τελευταία 7. Εκτός ο επιθετικός Γουόλτερς, ο μέσος Μπρέιντι και ο τερματοφύλακας Χίτον, αμφίβολος ο μέσος Μάρνι και οι μπακ Λόουτον και Μι.

Η Στόουκ παρουσιάστηκε κάκιστη στο Γουέμπλεϊ και δέχτηκε πέντε γκολ από την Τότεναμ, για την τρίτη ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Ο Μαρκ Χιουζ παραδέχεται ότι βρίσκεται υπό πίεση με την ομάδα του οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στα εκτός έδρας το κύριο πρόβλημα είναι η άμυνα καθώς μόλις μία φορά κράτησε ανέπαφη εστία. Εκτός ο μέσος Άιρλαντ και ο μπακ Ίντι, αμφίβολος ο επιθετικός Χεσέ για προσωπικούς λόγους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Κρίσταλ Πάλας παρέμεινε αήττητη για πέμπτη σερί αγωνιστική, όμως θα μπορούσε και νίκη, καθώς έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις, με τον Μπεντέκε να μην αφήνει την εκτέλεση στον Μιλιβόγεβιτς. Η ομάδα του Ρόι Χότζον έχει πετύχει από δύο γκολ στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, αλλά δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία σε κανένα. Εκτός ο επιθετικός Γουίκαμ, οι μπακ Σακχό και Ντιλέινι και ο μέσος Λι, αμφίβολος ο μπακ Γουόρντ.

Η Γουότφορντ δεν πήρε κάτι στην έδρα της Μπέρνλι και έμεινε χωρίς νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έμεινε μάλιστα άσφαιρη για πρώτη φορά εκτός έδρας και ελπίζει να επιστρέψει στα γκολ για να διακόψει την καθοδική πορεία. Εκτός οι μπακ Καμπούλ, Κάθκαρτ, Χόμπαν και οι Τσαλόμπα, Χιούζ (μέσοι) και Σαξές (επιθετικός). Αμφίβολοι οι μπακ Μπρίτος και Κίκο και ο επιθετικός Οκάκα. Τιμωρημένος ο μέσος Ζέιχελααρ.

EKTIMHΣΗ: 2

Πηγή: tostoixima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags