Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να πληρωθείς με το Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός; Να τι πρέπει να παίξεις!
Μπάσκετ
| 2018-02-09 08:55:00

Θέλεις να πληρωθείς με το Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός; Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Θέλεις να πληρωθείς με το Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός; Να τι πρέπει να παίξεις!

Φύγαμε για το ταμείο!

Ρεάλ Μαδρίτης: Ήταν σε άλλο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, την περασμένη εβδομάδα. Βρέθηκε να χάνει με 23 πόντους, όμως στο δεύτερο μέρος επιχείρησε την ανατροπή, αλλά δεν την ολοκλήρωσε, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Ήττα για την ομάδα του Λάσο με 93-87, με τον Ντόνσιτς να τελειώνει τον αγώνα με 21π., 5ασ. και 5ριμπ. Και σε συνέχεια ενός μίνι ντεφορμαρίσματος, η "βασίλισσα" ηττήθηκε και στο ματς πρωταθλήματος μέσα στην Ανδόρα, με 89-87. Ολυμπιακός εν όψει με τον κόουτς Λάσο να υπογραμμίζει πως το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού είναι η μαχητικότητα του κι εκεί πρέπει να βγάλει παραπάνω ενέργεια η ομάδα του. Από πλευρά του ο Καμπάτσο επεσήμανε ότι Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης κι ότι πρέπει αυτός κι οι συμπαίχτες του να μην εστιάσουν μόνο πάνω στον γκαρντ του Ολυμπιακού. Πρόβλημα με τον Φερνάντεθ (F, 8π/2.5ασ/2.5ριμπ), που θα μείνει εκτός αποστολής. Σταθερά απόντες οι Γιουλ (G), Κούζμιτς (C) και Αγιόν (C, 11π/8ριμπ).

Ολυμπιακός: Οι ήττες από Αστέρα και Παναθηναϊκό φαίνεται ότι πάλι πείσμωσαν τον Ολυμπιακό κι έβγαλε τρομερή αντίδραση κόντρα στη Φενέρ, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Με ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα, που θύμιζε περισσότερο βολών (76.5% με 13/17), ήταν αδύνατον να ηττηθεί και διέλυσε την τουρκική ομάδα με 95-70. Τρομερός Γιάνις Στρέλνιεκς, με 19π., 3ασ. και 4ριμπ. Με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος, έκαμψε και την αντίσταση της Κύμης την Κυριακή, για το τελικό 93-78, σε ματς για την Α1. Για το γεγονός ότι η κριτική τους πεισμώνει αρκετά, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του χθες ο κόουτς Σφαιρόπουλος, ενώ έκανε σαφές ότι το σημερινό ματς δεν είναι do-or-die για την ομάδα του. Με ίωση ταλαιπωρούνται οι Παπαπέτρου (F, 6.6π/2.7ριμπ), Παπανικολάου (F, 8.4π/2.4ασ/4.3ριμπ) και Μάντζαρης (G, 4.4π/1.9ασ/2.1ριμπ). Ακολούθησαν την αποστολή στη Μαδρίτη, μένουν σε ξεχωριστά δωμάτια στο ξενοδοχείο να μην κολλήσουν και τους υπόλοιπους και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Σταθερά εκτός οι Αγραβάνης (F, 3.5π/2.9ριμπ) και Τίλι (F).

Εκτίμηση

Έρχεται από δύο ήττες η Ρεάλ, λογίζεται σημαντική κι η απουσία του Ρούντι, είναι όμως πολύ κακός ο Ολυμπιακός εκτός έδρας για να εκμεταλλευτεί τα παραπάνω γεγονότα. Με το χάντικαπ των 7.5 πόντων, περισσότερες πιθανότητες έχει ο άσος, αλλά ως εκεί. Καλύτερη περίπτωση το live, αναλόγως την εξέλιξη της αναμέτρησης
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags