Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε πληρώνει ο Μέσι σήμερα - Έτσι θα πας στο ταμείο με την Μπαρτσελόνα!
| 2018-03-18 11:06:00

Σε πληρώνει ο Μέσι σήμερα - Έτσι θα πας στο ταμείο με την Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Σε πληρώνει ο Μέσι σήμερα - Έτσι θα πας στο ταμείο με την Μπαρτσελόνα!

Το έβλεπες; Το έπαιξες!

Μπαρτσελόνα: Με την ηγέτη της Λιονέλ Μέσι να σκοράρει δύο φορές και να δίνει και μία ασίστ, έφτασε στο 3-0 επί της Τσέλσι και ουσιαστικά σε μία εύκολη πρόκριση στους «8» του Champions League, όπως αναφέρει το foxbet.gr. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ρόμα. Στο πρωτάθλημα, πήρε εύκολη νίκη στην έδρα της ουραγού Μάλαγα με 0-2, όπου βρήκε δύο γκολ μέχρι το 28’, αν και αγωνιζόταν χωρίς Μέσι και Ινιέστα. Συνέχισε την αήττητη πορεία της στη La Liga, διατήρησε το +8 από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης και ο φετινός τίτλος δεν χάνεται με τίποτα. Υποδέχεται τώρα την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την οποία κερδίζει για 13 παιχνίδια εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Ιδιαίτερο το ματς για τον Βαλβέρδε, που θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη του αγάπη. 

Αγωνιστικά Νέα: Ο χαφ Ινιέστα (21/1) δεν είναι στο 100% και ίσως ξεκινήσει από τον πάγκο. Τρεις εβδομάδες εκτός ο χαφ Μπούσκετς (25/1). Ο φορ Σουάρες (25/21) συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή. Τραυματίας είναι επίσης ο μπακ Σεμέδο (16/0) και ο χαφ Ντένις Σουάρεθ (11/2). Σαν να μαζεύτηκαν πολλά προβλήματα για τον Βαλβέρδε για αυτό το παιχνίδι, αλλά ευτυχώς ακολουθεί διακοπή.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Τερ Στέγκεν – Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ντινιέ -  Ντεμπελέ, Ράκιτιτς, Παουλίνιο, Κουτίνιο - Μέσι, Αλκαθέρ

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μαρσέιγ και γνώρισε εκ νέου την ήττα, αυτή τη φορά με 1-2 εντός έδρας, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa League, σύμφωνα με το foxbet.gr. Ουσιαστικά το παιχνίδι και τα όποια όνειρα για πρόκριση, τελείωσαν στο 38’, όταν και έγινε το 0-1 με πέναλτι. Στο πρωτάθλημα, πήρε σχετικά άνετη νίκη επί της Λεγκανιές εντός έδρας, όπου καθάρισε το ματς στο 10’ και στο 17’ με δύο γκολ. Ακόμα και έτσι όμως, η επτάδα απέχει 8 βαθμούς και με την ασταθέστατη εικόνα που παρουσιάζει δεν μπορέσει να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Σημειώνεται πως τελευταίο της διπλό στην έδρα της Μπαρτσελόνα ήταν το 2001.

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά εκτός ο χαφ Μικέλ Ρίκο (12/0), ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ εκτός τέθηκε και ο στόπερ Άλβαρεζ (4/0). Γνωστά τα υπόλοιπα προβλήματα για τον κόουτς Θιγκάντα. Θα κάνει γενικά κάποιες αλλαγές ο έμπειρος κόουτς, καθώς τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν φέρει σε οριακό σημείο τους παίκτες των Βάσκων. Πέντε σερί εκτός έδρας δίχως νίκη, όπου στα τρία τελευταία ηττήθηκε με 2-0.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Κέπα - Ντε Μάρκος, Μαρτίνεζ, Νούνιεθ, Σαμπορίτ - Σαν Χοσέ, Ιτουράσπε – Ραούλ Γκαρθία, Γουίλιαμς, Σουσαέτα – Αντούριθ.

Εκτίμηση

Ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκει στην Μπαρτσελόνα σε αυτό το ματς, αλλά έχει καλές απουσίες στα χαφ. Η Μπιλμπάο δείχνει σκασμένη, ενώ στα τελευταία εκτός δεν σκοράρει. Δεν αποκλείεται άλλη μια... επαγγελματική νίκη της Μπάρτσα. Ρίσκο στο 1 & under 3.5 σε απόδοση 2.20.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags