Facebook Pixel Sportdog.gr | Καλάθης και Σπανούλης σε στέλνουν στο ταμείο σήμερα - Να τι πρέπει να παίξεις!
| 2018-06-03 10:21:00

Καλάθης και Σπανούλης σε στέλνουν στο ταμείο σήμερα - Να τι πρέπει να παίξεις!

Sportdog Team
Καλάθης και Σπανούλης σε στέλνουν στο ταμείο σήμερα - Να τι πρέπει να παίξεις!

Παίξε και δεν θα χάσεις!

Παναθηναϊκός: Άφησε πίσω του τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Ρεάλ, στα πλέι-οφ της Euroleague και έστρεψε το ενδιαφέρον στον τελευταίο στόχο που του έμεινε φέτος. Το πρωτάθλημα. Φόρτσαρε κι ήταν δυναμικός τόσο στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας, όσο και στους δύο πρώτους γύρους των πλέι-οφ. Με συνοπτικές διαδικασίες απέκλεισε τον Κολοσσό (2-0), περίπου το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ (3-0) και για 13η διαδοχική φορά θα συναντήσει τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Α1. Όλα στον οργανισμό λειτουργούν γύρω από τα ματς κόντρα στους "ερυθρόλευκους", όμως ήδη γίνεται προγραμματισμός και για τη νέα σεζόν. Συμβόλαιο με "βασιλικές" απολαβές στο Νικ Καλάθη, με την ΚΑΕ να δίνει στον διεθνή γκαρντ τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που αγγίζουν τα 9Μ ευρώ (2.8Μ/έτος), προκειμένου να στηθεί πάνω του ο Παναθηναϊκός των επόμενων ετών. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε κι η τελευταία προπόνηση των "πρασίνων", έτσι η ομάδα του Πασκουάλ θα παρουσιαστεί "πάνοπλη" στον πρώτο τελικό.

Ολυμπιακός: Δεν διάγει την καλύτερη φόρμα του εδώ και καιρό. Το είδαμε στα ματς κόντρα στην Ζαλγκίρις, το κακό μομέντουμ του έκανε την εμφάνισή του και στα πλέι-οφ της Α1. Τόσο κόντρα στην Κύμη, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και στα δύο από τα τρία ματς κόντρα στον Προμηθέα, ζορίστηκε πάρα πολύ για να φτάσει στη νίκη. Μόνο την αλήθεια, λοιπόν, δε λένε τα 2-0 (Κύμη) και 3-0 (Προμηθέα) με τα οποία προκρίθηκε και πάει να συναντήσει τον Παναθηναϊκό στους τελικούς. Αποδεσμεύτηκε από την ομάδα το προηγούμενο διάστημα ο Χόλις Τόμσον, που πέρασε και δεν ακούμπησε. "Μύλος" στην ΚΕΔ και την ΕΟΚ, αναφορικά με το ζήτημα των διαιτητών στους τελικούς, με τους Αγγελόπουλους να "τραβάνε το σχοινί" και να ζητάνε ξένους διαιτητές στους τελικούς. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, το φως της δημοσιότητας είδε κι η επιστολή των αδερφών Αγγελόπουλων, που ζητούσαν και την παρέμβαση του πρωθυπουργού αναφορικά με το ζήτημα. Αγωνιστικά, εκτός τελικών οι Αγραβάνης και Τίλι.

Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός δείχνει απόλυτα έτοιμος και "ψυχολογικά" και αγωνιστικά, την ώρα που στον Ολυμπιακό ασχολούνται με ΚΕΔ, διαιτητές, ΕΟΚ, Βασιλακόπουλους και δε συμμαζεύεται. Έτσι κι αλλιώς υπάρχει μεγάλη διαφορά στις δύο ομάδες τη δεδομένη χρονική στιγμή, τα τελευταία δεδομένα ισχυροποιούν ακόμα περισσότερο το φαβοριτισμό του Παναθηναϊκού. Άσος -7.5.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags