Facebook Pixel Sportdog.gr | Το combo bet στη Γαλλία για να περιορίσουμε το ρίσκο και οι απουσίες στην Ελβετία
| 2019-05-30 19:13:00

Το combo bet στη Γαλλία για να περιορίσουμε το ρίσκο και οι απουσίες στην Ελβετία

Sportdog Team
Το combo bet στη Γαλλία για να περιορίσουμε το ρίσκο και οι απουσίες στην Ελβετία

Αρκετά είναι τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι, ωστόσο χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς βρισκόμαστε στο φινάλε της μπαράζ και όλες οι ομάδες είναι αρκετά κουρασμένες.

Φτιάξαμε πάντως μία καλή δυάδα και θα ασχοληθούμε με τα μπαράζ παραμονής σε Γαλλία και Ελβετία.

Ξεκινάμε με την Γαλλία και την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στη Λανς (από τη Β’ Κατηγορία) και τη Ντιζόν (από την πρώτη κατηγορία), όπου θα μονομαχήσουν σε διπλά ματς για μία θέση στη Ligue 1 της επόμενης σεζόν. Οι γηπεδούχοι, παρότι διέθεταν ένα από τα καλύτερα και πιο ακριβά ρόστερ της κατηγορίας μπήκαν δύσκολα στα πλέι οφ ανόδου, ωστόσο εκεί έδειξαν σοβαρότητα, απέκλεισαν κατά σειρά τις Παρί και Τρουά αμφότερες στα πέναλτι και έφτασαν στα μπαράζ. Προφανώς και υπάρχει κούραση, ωστόσο υπάρχει και τρομερή… δίψα από τους παίκτες και τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο για την επιστροφή στα «σαλόνια».

Η Ντιζόν από την πλευρά της σώθηκε… κατά λάθος και κυρίως λόγω της Αμιάν που έχασε από την αδιάφορο Μπορντό εντός έδρας στην τελευταία αγωνιστική και έτσι σε συνδυασμό με τη δική της νίκη κόντρα στην επίσης αδιάφορη Τουλούζ, έκανε την έκπληξη και πήγε στα μπαράζ. Προέρχεται από μία τραγική σεζόν όπου βρισκόταν σχεδόν μόνιμα στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ εκτός έδρας (3-3-13) είχε μεγάλα προβλήματα και μάλιστα έχασε στις 8/9 πρόσφατες εξόδους της, χωρίς να πετύχει γκολ . Η Λανς δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο το έργο της απέναντι σε μία ανώτερη ποιοτικά ομάδα δεν θα είναι εύκολο. Οι γηπεδούχοι θα στηριχθούν κυρίως στη δύναμη της έδρας τους, αλλά και στην άμυνά τους (τέταρτη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, 11/13 τελευταία παιχνίδια της ήταν under 2.5) και αξίζει να ποντάρουμε στο 1Χ και Under 3.5.

Η δεύτερη επιλογή μας είναι από την Ελβετία και την αναμέτρηση της Ξαμάξ (πρώτη κατηγορία) με την Ααράου (δεύτερη κατηγορία), όπου επίσης σε διπλά παιχνίδια με το εκτός έδρας γκολ να είναι σε ισχύ, οι δύο ομάδες διεκδικούν μία θέση στη Σούπερ Λιγκ της νέας περιόδου. Οι γηπεδούχοι δεν τελείωσαν καλά στη σεζόν, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι βρέθηκαν στα μπαράζ είναι μεγάλη επιτυχία, καθώς έκαναν φοβερό τρίτο και τέταρτο γύρο και από τελευταίοι στη βαθμολογία, έχουν άλλη μία ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους τερμάτισαν άνετα δεύτεροι και ετοιμάζονταν εδώ και καιρό για το αποψινό παιχνίδι, ωστόσο προέκυψαν τρεις μεγάλες απουσίες λόγω καρτών (του στόπερ Σίντενχολτζ, του χαφ Γιέκλε και του φορ Μάρκο Σνέβλι) και οι πιθανότητές τους μειώθηκαν σημαντικά. Σαφώς και έχουν χειρότερο ρόστερ και με τρεις βασικότατους παίκτες εκτός, αξίζει να ποντάρουμε στην έδρα και την εμπειρία της Ξαμάξ, η οποία δείχνει ικανή να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε να σώσει τη χρονιά.

Η δυάδα της Πέμπτης:

21.45: Λανς – Ντιζόν: 1Χ και Under 3.5 σε απόδοση 1.60
20.00: Ξαμάξ – Ααράου: 1 σε απόδοση 1.60

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags