Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα γκολ που πληρώνουν πολύ καλά και η ματσάρα της βραδιάς στα Προκριματικά του Euro!
| 2019-06-08 17:01:00

Τα γκολ που πληρώνουν πολύ καλά και η ματσάρα της βραδιάς στα Προκριματικά του Euro!

Τα γκολ που πληρώνουν πολύ καλά και η ματσάρα της βραδιάς στα Προκριματικά του Euro!

Τα Προκριματικά του Euro κλέβουν την παράσταση από το σημερινό πρόγραμμα, καθώς οι επιλογές είναι πολλές και κάποιες εξ αυτών αξίζουν και για… μπόμπες.

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Φινλανδίας με την Βοσνία, από τον όμιλο που βρίσκεται και η Ελλάδα. Στην κορυφή είναι η Ιταλία μετά από δύο αγωνιστικές με έξι βαθμούς, ακολουθούν Ελλάδα και Βοσνία με τέσσερις, ενώ η Φινλανδία έχει τρεις.

Οι Φινλανδοί λοιπόν προέρχονται από το 2-0 στην έδρα της Αρμενίας, ενώ την πρώτη αγωνιστική παρά την καλή τους εμφάνιση έχασαν με 2-0 στην Ιταλία. Δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση τους τελευταίους μήνες μετά και τις εμφανίσεις τους στο Nations League και απόψε πρέπει να αποδείξουν πως έχουν ελπίδες για την πρόκριση, ακόμα και με μία ισοπαλία. Οι Βόσνοι προέρχονται από το 2-2 εντός με την Ελλάδα, ματς στο οποίο προηγήθηκαν 2-0, ενώ την πρώτη αγωνιστική πάλι εντός έδρας είχαν νικήσει 2-1 την Αρμενία. Έχουν μεγαλύτερη ποιότητα στην επιθετική τους γραμμή, ωστόσο αμυντικά παρουσιάζουν πολλά προβλήματα και εκτιμώ πως μπορεί να τους βάλει ένα γκολ ο εξαιρετικός Πούκι. Ψάχνουμε το goal-goal που πληρώνει καλά!

Η δεύτερη επιλογή μας είναι από τον όγδοο όμιλο, όπου κοντράρονται Τουρκία και Γαλλία όντας στις πρώτες δύο θέσεις με έξι βαθμούς. Οι Τουρκοί με τον Γκιουνές στον πάγκο τους έχουν εντυπωσιακή εικόνα, προέρχονται από τη φιλική νίκη με 2-1 κόντρα στην Ελλάδα, ενώ στον όμιλο μετρούν δύο νίκες με 2-0 στην Αλβανία και 4-0 εντός με τη Μολδαβία. Οι Γάλλοι από την πλευρά τους έχουν ήδη ρίξει δύο τεσσάρες (4-1 στη Μολδαβία και 4-0 εντός με την Ισλανδία) και δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν περιθώρια για την πρωτιά. Οι Τούρκοι στηριζόμενοι στη φόρμα τους και στην έδρα, θα κοντράρουν τη Γαλλία και εκτιμώ πως μπορούν να βρουν έστω ένα γκολ. Η παρέα του Εμπαμπέ μοιάζει ασταμάτητη πάντως, οπότε το goal-goal αξίζει το ρίσκο…

Οι δύο… μπομπίτσες του Σαββάτου:

19.00: Φινλανδία – Βοσνία: goal-goal σε τιμή 2.00
21.45: Τουρκία – Γαλλία: goal-goal σε τιμή 2.10


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags