Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Νότιγχαμ - Πληρώνουν καλά τα γκολ
| 2019-07-16 13:55:00

Πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Νότιγχαμ - Πληρώνουν καλά τα γκολ

Sportdog Team
Πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Νότιγχαμ - Πληρώνουν καλά τα γκολ

Σπουδαίο φιλικό απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νότιγχαμ στο Καραϊσκάκη (21:30 NS1, One Channel) σε ένα φιλικό που θα αποτελέσει και πρόβα τζενεράλε για τα κρίσιμα ματς με τη Βικτόρια Πλζεν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται απόψε να βρει λύσεις για την 11αδα χωρίς τον τραυματία Κώστα Φορτούνη, ο οποίος θα λείψει για περισσότερο από έξι μήνες και για αυτό το ματς θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό τεστ. Οι Πειραιώτες στο έβδομο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους ήρθαν ισόπαλοι 1-1 κόντρα στο Αμβούργο, μένοντας αήττητοι στην προετοιμασία, όπου έδειξαν θετικά στοιχεία, αν και ακόμα χρειάζονται δουλειά στην άμυνα.

Δεν είναι τυχαίο πως 6/7 φιλικά ήταν goal-goal, ενώ για απόψε περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε εάν ο κόουτς των «Ερυθρολεύκων» θα διατηρήσει το 4-4-2 και εάν θα δώσει φανέλα βασικού στον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός μπομπέρ θα παίξει, είτε βασικός είτε ως αλλαγή και αξίζει να τον… κυνηγήσουμε ως σκόρερ, καθώς πρόκειται για ένα παίκτη που βρίσκει εύκολα δίχτυα και ο οποίος απόψε θέλει να δείξει στον Μαρτίνς ότι είναι πανέτοιμος για τα προκριματικά.

Η Νότιγχαμ βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και μέρες και οι παίκτες της προπονούνται κανονικά, ενώ το Σάββατο έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση στο φιλικό με τον Ατρόμητο, όπου νίκησαν με 3-0. Οι Άγγλοι δεν απειλήθηκαν καθόλου, είχαν πολλά τρεξίματα, ποιότητα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά και έδειξαν πως παρότι βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου, έχουν πολύ καλό ρυθμό. Μπορούν να βρουν ένα γκολ στο Γ. Καραϊσκάκης, οπότε η βασική μας επιλογή θα είναι το goal-goal, ενώ αξίζει και το over 2.5.

21.30: Ολυμπιακός – Νότιγχαμ: goal-goal (1.70)

Fun Bet: Σκόρερ Ελ Αραμπί σε απόδοση (1.80)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags