Facebook Pixel Sportdog.gr | Σούπερ απόδοση για τον ΠΑΟΚ που... ανεβάζει στροφές!
| 2019-07-20 14:08:00

Σούπερ απόδοση για τον ΠΑΟΚ που... ανεβάζει στροφές!

Sportdog Team
Σούπερ απόδοση για τον ΠΑΟΚ που... ανεβάζει στροφές!

Το πρώτο του φιλικό στο Βέλγιο, όπου βρίσκεται για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας του, δίνει σήμερα στις 17.00 ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Σιντ Τρούιντεν.

Ο Άμπελ Φερέιρα πλέον γνωρίζει καλύτερα την ομάδα του Δικεφάλου και όπως ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου πριν αναχωρήσουν από την Θεσσαλονίκη, έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση ποιες μεταγραφές χρειάζεται και ποιους δεν υπολογίζεται. Ο Πορτογάλος κόουτς μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από σήμερα κιόλας θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τη βασική του ενδεκάδα, ώστε να «μοντάρει» την ομάδα ενόψει των προκριματικών.

Οι Βέλγοι από την πλευρά τους σαφώς και βρίσκονται πιο μπροστά από πλευράς φυσικής κατάστασης, καθώς στις 27 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το σημερινό παιχνίδι αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας. Η Σουντ Τρούιντεν μέχρι στιγμής στα φιλικά έχει δείξει πως είναι μία ομάδα που παίζει ανοιχτά, δέχεται και βάζει γκολ εύκολα και δεν είναι τυχαίο πως στα τέσσερα τελευταία φιλικά της, έχει μία ισοπαλία με σκορ 3-3, μία νίκη με σκορ 4-2 και δύο ήττες με σκορ 2-1!

Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτικότερη ομάδα, αλλά και πιο πίσω αυτή τη στιγμή από πλευράς φυσικής κατάστασης, ωστόσο με δεδομένη πως ο Φερέιρα θα χρησιμοποιήσει «κανονική» ενδεκάδα, εκτιμώ πως οι Θεσσαλονικείς μπορούν να βρουν δύο γκολ, σημείο που πληρώνει πολύ καλά.

17.00: Σεντ Τρούιντεν – ΠΑΟΚ

Over 1.5 ΠΑΟΚ σε απόδοση 1.80

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags