Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Γερμανία «καίγεται» και πληρώνει σε σούπερ δυάδα που τριπλασιάζει και με το παραπάνω!
Ποδόσφαιρο
| 2019-09-09 19:57:00

Η Γερμανία «καίγεται» και πληρώνει σε σούπερ δυάδα που τριπλασιάζει και με το παραπάνω!

Sportdog Team
Η Γερμανία «καίγεται» και πληρώνει σε σούπερ δυάδα που τριπλασιάζει και με το παραπάνω!

Βελόνα στα άχυρα για να πάμε ταμείο ψάχνουμε και σήμερα, αφού ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο, το κουπόνι ήταν πιο γεμάτο απ’ ότι σήμερα.

Ο Amerikanos έγινε Ευρωπαίος και ασχολείται με το Euro και τις εθνικές ομάδες και ελπίζει στο να του κάνουν το χατίρι και να μας πάνε όλους μας ταμείο.

[21:45] Σκωτία – Βέλγιο

Η Σκωτία έχασε εντός έδρας ήττα την Παρασκευή, χάνοντας από τη Ρωσία 2-1. Μάλιστα, είχε καταφέρει να προηγηθεί στο σκορ, ωστόσο στη συνέχεια εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και πέταξε στα σκουπίδια μια μεγάλη ευκαιρία για νίκη. Το Βέλγιο την Παρασκευή έκανε το 5/5 στον όμιλο κόντρα στο Σαν Μαρίνο. Σήμερα θα έχει αρκετές απουσίες και οι Σκωτσέζοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο.

[21:45] Β. Ιρλανδία – Γερμανία

Η Β. Ιρλανδία για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει αρχίσει προκριματική διαδικασία με 4/4 νίκες. Είναι πρώτη στον όμιλο και έχει κάνει καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής και τώρα μένει να δείξει τα δόντια της και την ικανότητά της απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Η Γερμανία ηττήθηκε και αυτή από την Ολλανδία την περασμένη Παρασκευή. Σήμερα πρέπει να κερδίσει για να μην μπει σε περιπέτειες.

Δυάδα:

Σκωτία – Βέλγιο: GG (2.00)

Β. Ιρλανδία – Γερμανία: Over 2,5 (1.66)


Πηγή: onlinebet24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags