Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάμε ταμείο με τον άσο της ημέρας στην Ισπανία!
| 2019-11-08 19:48:00

Πάμε ταμείο με τον άσο της ημέρας στην Ισπανία!

Sportdog Team
Πάμε ταμείο με τον άσο της ημέρας στην Ισπανία!

Με μία αναμέτρηση ανοίγει απόψε η αυλαία στη 13η αγωνιστική της La Liga, αυτή ανάμεσα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ρεάλ Σοσιεδάδ και την τελευταία Λεγάνες.

Ονειρικό είναι το ξεκίνημα της σεζόν για τη Σοσιεδάδ, η οποία έχοντας μαζέψει 22 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα που έχουν όμως ματς λιγότερο. Προέρχονται από το διπλό με 2-1 στη Γρανάδα, εντός έδρας έχουν τρεις νίκες και δύο ήττες, ενώ στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχουν τρεις νίκες και μία ήττα. Σαφώς και έχουν κάποια… σκαμπενεβάσματα στην απόδοσή τους, ωστόσο το κίνητρο να βρίσκουν έστω και για λίγες ώρες μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία, είναι τεράστιο. Έχουν καλή ψυχολογία και σκοράρουν εύκολα, καθώς έχουν βρει δίχτυα στα 11/12 φετινά τους παιχνίδια.

Η Λεγανές ακολουθεί μέχρι τώρα την ακριβώς αντίθετη πορεία, είναι στην τελευταία θέση με πέντε βαθμούς και ήδη στο -6 από τη ζώνη της σωτηρίας, ενώ εκτός έδρας μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τη Λεγανές με 2-1, ματς το οποίο έφερε και την αλλαγή προπονητή στον σύλλογο. Πλέον στον πάγκο κάθεται ο γνωστός Μεξικανός Χαβιέρ Αγκίρε που γνωρίζει καλά την κατηγορία, καθώς έχει κάτσει επίσης στον πάγκο των Οσασούνα, Ατλέτικο, Σαραγόσα και Εσπανιόλ.

Παρά την αλλαγή προπονητή και την αλλαγή κλίματος που είναι πολύ πιθανό να επιφέρει αυτή στην ομάδα της Λεγανές, η Σοσιεδάδ παραμένει το μεγάλο φαβορί. Είναι καλύτερη ομάδα, φόρμα και δυνατή έδρα. Η Λεγανές ψάχνει απεγνωσμένα βαθμό ή βαθμούς για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας, ωστόσο ο Αγκίρε θα χρειαστεί να περιμένει λίγες ημέρες ακόμα.

[22.00] Σοσιεδάδ – Λεγανές

Εκτίμηση: 1 (1.70)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags