Facebook Pixel Sportdog.gr | Premier League: Η επιστροφή Μουρίνιο, ο... φόβος στη Λίβερπουλ και η «μπόμπα» στο Σίτι – Τσέλσι!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-23 10:44:00

Premier League: Η επιστροφή Μουρίνιο, ο... φόβος στη Λίβερπουλ και η «μπόμπα» στο Σίτι – Τσέλσι!

Sportdog Team
Premier League: Η επιστροφή Μουρίνιο, ο... φόβος στη Λίβερπουλ και η «μπόμπα» στο Σίτι – Τσέλσι!

Ματσάρες σήμερα στην Αγγλία και επιστροφή... Ζοσέ!

Το αγγλικό πρωτάθλημα επιστρέφει και πάλι στη σέντρα και το ενδιαφέρον κορυφώνεται για αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους στη 13η αγωνιστική. Η ημέρα ξεκινάει με τη μεγάλη επιστροφή και το ντεμπούτο του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ και κλείνει με την ντερμπάρα Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι.

[14.30] Γουεστ Χαμ – Τότεναμ

Η Γουέστ Χαμ δεν πατάει καλά μέχρι στιγμής, απέχει μόλις πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και προέρχεται από δύο σερί ήττες με τελευταία το άνετο 3-0 στη Μπέρνλι. Αγνοεί τη νίκη για έξι αγωνιστικές, καθώς το τελευταίο της τρίποντο ήταν πριν έναν μήνα κόντρα στη Γιουνάιτεντ, ενώ εντός έδρας έχει ρεκόρ 2-1-3. Η Τότεναμ από την πλευρά της με τον Ζοσέ Μουρίνιο πλέον στον πάγκο θέλει να κάνει μία νέα αρχή, αφού βρίσκεται στη 14η θέση και μόλις στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το τελευταίο πάντως υπήρχε βελτίωση, η ομάδα έπαιζε καλύτερα αλλά δεν έρχονταν οι νίκες και αυτό το… πλήρωσε ο Ποτσετίνο. Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχουν τρεις ισοπαλίες με 1-1 και δύο ήττες εκτός, ενώ συνολικά μακριά από το γήπεδό τους έχουν ρεκόρ 0-3-3. Το σημερινό πάντως είναι το ιδανικό για να ξεκινήσει με διπλό ο Πορτογάλος κόουτς, ο οποίος προφανώς και δεν θα έχει προλάβει να αλλάξει πολλά στην ομάδα. Περιμένω ανοιχτό ματς και γκολ. Διπλό ή Χ2 με γκολ.

Εκτίμηση: 2 (1.75) ή Χ2 και Over 1.5 (1.50)
 

[17.00] Γουότφορντ – Μπέρνλι

Η Γουότφορντ με το διπλό στη Νόρις (2-0) πριν τη διακοπή κατάφερε επιτέλους να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Βέβαια, παραμένει κάτω από τη ζώνη και στο +1 από τους τελευταίους, ωστόσο το ψυχολογικό είναι πολύ σημαντικό κομμάτι. Το τελευταίο διάστημα έπαιζε καλά και δικαιούνταν το τρίποντο, έχει μία νίκη – τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και σήμερα ψάχνει το πρώτο τρίποντο εντός έδρας (0-3-3). Η Μπέρνλι βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού, δεν έχει ακόμα νίκη εκτός (0-3-3) και στις δύο τελευταίες εξόδους της έχασε εύκολα από Λέστερ και Σέφιλντ. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως η Γουότφορντ έχει αποκτήσει ψυχολογία και θέλει πάρα πολύ το ματς για βγει επιτέλους από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν αξίζει να πέσει, δεν θα πέσει και σύντομα θα έχει απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.

Εκτίμηση: 1 (2.30)
 

[17.00] Μπράιτον – Λέστερ

Στη μέση του βαθ8μολογικού πίνακα βρίσκεται η Μπράιτον, η οποία έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς, με εντός έδρας ρεκόρ 3-2-1 και τρεις συνεχόμενες νίκες μπροστά στο κοινό της με Τότεναμ, Έβερτον και Νόριτς. Στην τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε πάντως εκτός με 3-1 από τη Γιουνάιτεντ. Η Λέστερ βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, μετράει τέσσερις σερί νίκες με τελευταία το 2-0 κόντρα στην Άρσεναλ. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3-1-2 και έχει σκοράρει στα 5/6 παιχνίδια της. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ποντάρουμε στα γκολ, καθώς η Μπράιτον έχει σκοράρει και αυτή στα 5/6 παιχνίδια της εντός και επιθετικά είναι σε σούπερ κατάσταση.

Εκτίμηση: goal-goal (1.70)
 

[17.00] Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Πάλας η οποία εντός έχει ρεκόρ 2-2-2, μετράει δύο σερί ήττες από Λέστερ και Τσέλσι με 2-0, ενώ πριν είχε το 2-2 στην Άρσεναλ και την ήττα με 2-0 από τη Σίτι. Το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται, όμως δεν απογοητεύονται, παίζουν επιθετικά στα παιχνίδια τους και κοντράρουν κάθε αντίπαλο. Η Λίβερπουλ προέρχεται από την τεράστια νίκη με 3-1 κόντρα στη Σίτι, παραμένει στην κορυφή και στο +8 από τους «Πολίτες» και σήμερα θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί της. Εκτός λογικά ο Σαλάχ, γενικά δεν… πατάει πολύ καλά τελευταία και «παίζει» με τη φωτιά. Δεν χάνει πάντως, θα πάρουμε την κάλυψη με λίγα γκολ, καθώς πριν τη Σίτι οι «κόκκινοι» είχαν έξι σερί Under 3.5.

Εκτίμηση: Χ2 και Under 3.5 (1.70)


 

[17.00] Άρσεναλ –Σαουθάμπτον

Τέσσερις αγωνιστικές έχει συμπληρώσει η Άρσεναλ και πλέον η… γκρίνια για τον Έμερι έχει φουντώσει. Έχασαν εύκολα με 2-0 στη Λέστερ και πλέον η ανάγκη να επιστρέψουν στις νίκες είναι επιτακτική. Εντός έδρας έχουν ρεκόρ 3-3-0, ωστόσο εάν δεν πάρουν άμεσα βαθμούς, τότε μάλλον θα σκεφτούν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή. Η Σαουθάμπτον είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετράει τρεις σερί ήττες και αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές. Ιδανικός αντίπαλος για την Άρσεναλ που ψάχνει ένα ξέσπασμα. Δεν ρισκάρουμε πάντως πολύ, δεν μας πείθουν οι Λονδρέζοι. Απλός άσος.

Εκτίμηση: 1 (1.44)
 

[17.00] Έβερτον – Νόριτς

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε πριν τη διακοπή η Έβερτον, η οποία επιτέλους ξέφυγε έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα επικράτησε 2-1 στη Σοαυθάμπτον, ενώ είχε προηγηθεί το 1-1 με την Τότεναμ. Καλή η ψυχολογία στα «ζαχαρωτά», ψάχνουν επιτέλους ένα σερί νικών και ευκαιρία να το πετύχουν σήμερα. Απέναντι τους έχουν την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας και μάλλον χειρότερη της κατηγορίας. Εκτός έδρας έχουν 0-1-5, προέρχονται από τρεις σερί ήττες και αγνοούν τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές. Κάκιστοι αμυντικά, παίζουν ανοιχτά και ψάχνουν το γκολ.

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.55)
 

[19.30] Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι

Με ένα σπουδαίο παιχνίδι ολοκληρώνεται το σημερινό πρόγραμμα. Η Σίτι μετά την ήττα με 3-1 στο Λίβερπουλ, ψάχνει απεγνωσμένα νίκες για να παραμείνει κοντά στην κορυφή, αφού είναι ήδη στο -9. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή σεζόν και παρότι βρίσκει γκολ, αμυντικά είναι κάκιστη. Εντός έδρας πάντως έχει ρεκόρ 4-1-1, στα δύο τελευταία εντός νίκησε 2-1 και 3-0, ενώ μετράει δύο σερί goal-goal. Η Τσέλσι είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έχει ήδη έναν παραπάνω βαθμό από τη σημερινή της αντίπαλο, εκτός έδρας είναι εντυπωσιακή με ρεκόρ 5-0-1, ενώ παίζει ανοικτά με συνέπεια να βάζει και να δέχεται γκολ εύκολα. Μετράει έξι σερί νίκες, με τρία συνεχόμενα διπλά. Περιμένω ματς με γκολ, αφού και οι δύο έχουν κάκιστες άμυνες, ωστόσο δίνω ένα μικρό προβάδισμα για νίκη στη Σίτι.

Εκτίμηση: goal-goal και over 2.50 (1.70)
Fun Bet: goal-goal και 2 (2.40)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ολυμπιακός σε απόδοση που αξίζει και το… εύκολο στοίχημα στο Λαμία – Ξάνθη

Πηγή: onlinebet24.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags